logo

Muammer Ünal, ‘Yeni Çamlıca’nın Çığlığını Duyalım’

Muammer Ünal, ‘Yeni Çamlıca’nın Çığlığını Duyalım’

Ataşehir Belediye yönetimi, Meclisi, teknik ekibin, siyasi yetkililer, İBB Meclisi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na seslenen, “Yeni Çamlıca’nın çığlığını duyun, duyalım artık” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında söz alarak kürsüden Meclise hitap eden Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Ünal, Belediye Başkanı’nın Yeni Çamlıcaya gelmediği sitemi sonrasında bölgede çalışma yapan teknik ekip ve teknokratlara teşekkür edip, Ataşehir Belediye Meclisi, Ataşehir Belediye yönetimine, Belediyenin teknik ekibine, Ataşehir’de söz sahibi siyasi yetkililere İBB Meclisi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na; “Yeni Çamlıca’nın çığlığını duyun, duyalım artık” diye seslendi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISINDANAtaşehir Meclisinde Geçmiş Toplantının Hesaplaşması https://www.itvhaber.com/atasehir-meclisinde-gecmis-toplantinin-hesaplasmasi.html#.Wp3JfsrObfE.twitter Muammer ünlü

Recep Kenan paylaştı: 5 Mart 2018 Pazartesi

“ATAŞEHİR HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İyi yapılanları, güzel yapılanları takdir etmesini, alkışlamasını bildiklerini kaydeden Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Ünal, gündem dışı söz alarak kürsüden yaptığı konuşmasında, “Belediyemizin giriş katında görev yapan güvenlik görevlisi arkadaşlar, banko görevlilerinin güler yüzleri ve çözüm odaklı yaklaşımlarını, temizlik hizmetleri ve sokak hayvanları ile ilgili çalışmalarınızı beğeniyor ve alkışlıyorum. Çalışanlara da Ataşehir halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde yer verdi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ YENİ ÇAMLICA’MIZA GELMEDİ

Ataşehir Belediye Başkanı’nın Yeni Çamlıca’nın haykırışıyla ilgili kayıtsız kaldığını, Yeni Çamlıca’ya gelmediğini iddia eden Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Ünal, Belediye teknik ekiplerinin Yeni Çamlıca’da çalışmalar yaptığının da altını çizdiği konuşmasını, “-Tapu sorununu ben çözeceğim, diyerek Belediyeyi kazanmasına rağmen, geçen 8 senede neredeyse bir defa dahi tapuyla ilgili Belediye Başkanımız Yeni Çamlıca’mıza gelmedi. Neredeyse diyorum. Çünkü teknik ekip geldi. Teknokrat arkadaşlarımız salon toplantıları, ziyaretleri yaptılar. Onlara teşekkür ediyorum. Onlar de her geldiklerinde Büyükşehir’i suçladılar” ifadeleri ile sürdürdü.

“YENİ ÇAMLICA’NIN ÇIĞLIĞINI DUYUN, DUYALIM ARTIK”

İlgilere, “Yeni Çamlıca’nın çığlığını duyun, duyalım artık” diye seslenen Ak Partili Meclis Üyesi Muammer Ünal, imar üzerinden siyaset yapılmaması gereğinin altını çizerek, “Başta Ataşehir Belediye Meclisi olmak üzere Ataşehir Belediye yönetimine, Belediyenin teknik ekibine, Ataşehir’de söz sahibi siyasi yetkililere İBB Meclisi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sesleniyorum; Yeni Çamlıca’nın çığlığını duyun, duyalım artık. Artık gündemimiz Yeni Çamlıca olsun. Siz, biz davası yok. Sayın Belediye Başkanımız geçtiğimiz toplantıda söyledi; imar üzerinden siyaset yapmayalım, imarla ilgili siyaset yapmayalım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ