logo

NAİM YAĞCI ‘ATAŞEHİR’İN MESELELERİNE VAKIFIZ’

NAİM YAĞCI ‘ATAŞEHİR’İN MESELELERİNE VAKIFIZ’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Av.Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde Ataşehir’deki STK temsilcileri ve kanaat önderlerinin buluşturduğu iftar programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın Ataşehir STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile buluştuğu iftarda konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’in bütün meselelerine vakıf olduklarının altını çizdiği konuşmasında, yapılan metro çalışmaları, imar çalışmaları ve Büyükşehir ile yürütülen spor tesisleri çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Ak Parti Ataşehir Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde Ataşehir Sheraton Grand Hotel’de, Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatının Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileriyle bir araya geldiği İftar programına Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş ile birlikte; Sinan Ayrancı, Zafer Düşgün, Metin Kale, Nevzat Katırcı ve Uğur Bilgetekin’in aralarında olduğu ilçe başkan yardımcıları, Haluk Sadıkoğlu, Mehmet Korkmaz, Mükayil Bektaş ve İsmail Levent’in aralarında olduğu Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, mahalle muhtarları, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat mensupları, basın mensupları ve diğer davetliler katıldı.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

RAMAZAN-I ŞERİFİNİZİ TEBRİK EDİYORUM

Tutulan oruçların kabulünü dileyerek, manevi iklimde; koruyup, gözetme, dayanışma ve yardımlaşmanın öneminin altını çizerek konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, davetlerine icabet ederek sofralarını, lokmalarını paylaştıkları için konuklarına teşekkür ederek; “Sabır ve Kuran ayı olan; ‘Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu da Kurtuluş’ olan Ramazan ayında bulunuyoruz. Bu mübarek ayın ailemiz ülkemiz ve İslam alemi için hayırlı olmasını niyaz ediyor, Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum” dedi.

FARKLILIKLARIMIZ MAYAMIZ, HAMURUMUZDUR

Bu akşamki programda ülkemizin her köşesini, toplumumuzun her kesimini temsil eden STK başkan ve temsilcileri ile kanaat önderleri ile birlikte olduklarına işret eden Yağcı, bizleri ayakta tutanın tüm farklılıklarla birlikte var olan güçlü bağ ve kardeşlik duyguları olduğunu vurgulayarak; “Farklılıklarımız mayamız, hamurumuzdur. Biz böyle güçlü Türkiye’yiz. Farklılıklarımızı kavgaya çevirmek isteyenler var. Zor coğrafyada, önemli toprak parçası üzerinde yaşıyoruz. Bu topraklar medeniyet beşiği, peygamberler yurdudur. Bu topraklar üzerinde görev yapan STK ve siyasi partiler bu bilinçle görev yapmalıdır. Geçtiğimiz Ramazan ayında FETÖ şebekesinin hain kalkışmasını yaşadık. Milletin kutsal saydığı, peygamber ocağı olarak bildiği Mehmetciğinin içerisine sinsice sızmış hainler, milletin silahlarıyla uçakları ve tanklarıyla sokağa inip millete acımasız ve şuursuzca kurşun sıktılar. Bir gecede 270 şehidimiz Hak’ka yürüdü. Binlerce vatan evladı gazi oldu. Cumhurbaşkanımızın darbeye karşı dik duruşu, milletin de devletini ve seçilmişleri teslim etmeme kararlılığı hainlerin girişimini bertaraf etti. O geceyi bu millet Allah’ın izniyle unutmayacaktır” ifadeleri ile 15 Temmuz kalkışmasında yaşananları özetledi.

İSTİKRAR OLMAYINCA EKONOMİK KRİZ KAÇINILMAZ

İkinci dünya savaşında taş üstünde taş kalmayan birçok ülkenin bu gün gelişmiş ülkeler arasında yer aldığını, savaşa girmeyen ülkemizin hala arzu edilen ilerlemeyi sağlayamadığını ifade eden Ak Pati Ataşehir İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı, ilerlemenin engeli olarak; işlemeyen veya işletilmeyen ‘parlamenter sitem’i göstererek; “Bu sistemle zenginliğimiz olan farklılıklarımız üzerinden bizleri ayrıştırdılar.  Meclis itibarsızlaştırıldı. Yıllarca geriye ve karanlığa sürüklediler. Koalisyonlar, hükümet kurulamamama süreçleri, pazarlıklar, krizler istikrasızlık dönemleri yaşattı. İstikrar olmayınca ekonomik krizler kaçınılmaz oluyor. Ülkemiz dış müdahalelere açık duruma geliyor” iddialarına yer verdi.

VİZYONER VE GELİŞMİŞ ATAŞEHİR

Milletle birlikte olmaya, millete hizmet etmeye aynı aşk ve gayretle devam edeceklerinin altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M.Namim Yağcı, “bu gün dünden daha iyi olacak” ifadeleriyle sürdürdüğü konuşmasında, Ak Parti teşkilat olarak; Ataşehir’in vizyoner ve gelişmiş bir ilçe olması için ellerinden gelen gayretin çok daha fazlasını göstermeye gayret edeceklerini kaydederek; “Bostancı -Dudullu Metro hattı devam ediyor. Göztepe Metro Hattı ihalesi yapıldı, yakın zamanda inşasına başlanıyor. Büyükşehir ile görüşmeler yaptık. Esatpaşa ve İçerenköy ile Mevlana Mahallesi’ndeki spor sahalarını gençliğimizin hizmetine sunabileceğimiz, üzerinde futbol sahalarının olacağı, altında yüzme havuzları, spor kompleksleriyle donatılacağı spor merkezleri inşa edeceğiz. Ataşehirimizin sırtına yük olan Hal arazisini Ataşehirimizin hizmetine sunacağız. Rekreasyon ve donatı alanı olacak. Çamaşırcı Deresi üzerinden Bostancı bağlantısı çalışmaları hızla devam ediyor. E5 bağlantısı Ataşehir’in ihtiyacını karşılayacak. Diğer taraftan “İmar Planları”nı takibimiz devam ediyor”ifadelerine yer verdi.

ATAŞEHİR’İN BÜTÜN MESELELERİNE VAKIFIZ

M.Naim Yağcı konuşmasını, “Ataşehirimizin en büyük sıkıntılarından birisi ve vatandaşlarımızın en çok dile getirdikleri haklı talepleri imar problemi. Yensahra ve Barbaros planlarımız itirazlar değerlendirildikten sonra dağıtımları yapılacak. İçerneköy’ün askı sürecini bekliyoruz. Yeniçamlıca ve Mimar Sinan mahallelerimizin mülkiyet ve imar durumunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla görüşmeler yaparak, takibimizi sürdürüyoruz. Aşık Veysel ve Mustafa Kemal mahallelerimizin planları hazır, önümüzdeki meclis döneminde gündeme alınarak, görüşülmüş olacak. Ferhatpaşa Mahallemizin imar problemi Orman ve Su İşleri Bakanlığımız ile bir çalışma yapıyoruz. Gelişme kaydedince sizlerle paylaşacağız. Yenişehir Mahallemizdeki İmar İskan Blokları’nın sorununa Çevre Şehircilik Bakanlığımız, Emlak Konut ve TOKİ işbirliği ile çözümü için çalışma yürütüyoruz. Ataşehir’in bütün meselelerine vakıfız” ifadeleri ile tamamladı.

STK’LARI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Ataşehir’deki STK temsilcilerini buluşturduğu iftar programında konuşan Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş, Ak Parti’nin STK’lara en çok değer veren siyasi parti olduğunun altını çizerek, “Biz, STK’ların katıldığı temayül yoklaması yapan tek siyasi partiyiz. Bu güne kadar desteklediğimiz sivil toplum kuruluşlarını bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ