logo

NAZIM OYUNCULARI “ONLAR Kİ…” İLE ATAŞEHİR’DE

NAZIM OYUNCULARI “ONLAR Kİ…” İLE ATAŞEHİR’DE

Kurtuluş Savaşımızı anlattığı, Kuvayi Milliye Destanı’nı ve seferberlik türkülerini barındıran Nazım Hikmet’in oyunu “ONLAR Kİ…” MSKM’de Ataşehirliler için sahnelendi.

Nazım Oyuncuları Gülsen Tuncer, Metin Coşkun, Levent Ülgen, Ayşegül Alpak ve Orhan Aydın;  Nâzım Hikmet Ran’ın, Ulusal Kurtuluş Savaşımızı anlattığı, Kuvayi Milliye Destanı’nı ve seferberlik türkülerini barındıran unutulmaz bir müzikli oyun ile Ataşehirli  tiyatroseverlerle buluştu.

Emin İgüs’ün sazıyla oyunculara eşlik ettiği oyunu Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde 300’ün üzerinde tiyatro sever izledi.

Oyun sonrası MSKM (Mustafa Saffet Kültür Merkezi) Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkan Gülsen Tuncer, Metin Coşkun, Levent Ülgen, Ayşegül Alpak ve Orhan Aydın’a çiçek takdim etti.

Nazım Hikmet Ran tarafından yazılan Kurtuluş Savaşının anlatıldığı, düzenlemesinin Metin Coşkun tarafından yapıldığı oyunun yönetmenliğini Orhan Aydın yapıyor.

Nazım’ın oyunu “Onlar Ki..”de rol alan NAZIM Oyuncular: Gülsen Tuncer, Metin Coşkun, Levent Ülgen, Ayşegül Alpak, Orhan Aydın

FOTO: Kadir İncesu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ