logo

Numan Kurtulmuş, ‘Ceberut Devletten Kerim Devlete Geçiliyor’

Numan Kurtulmuş, ‘Ceberut Devletten Kerim Devlete Geçiliyor’

ak atasehir_numanAK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Spor Salonu’nda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımı ile gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş kongrede yaptığı konuşmada, ilçe kongrelerinin tüm İstanbul’da iyi geçtiğini, Ataşehir’in gerçekleştirdiği kongrenin en güçlülerden olduğunu söyleyerek ise kongrelerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Devletin zihniyetinin değişmeye başladığının altını çizen Numan Kurtulmuş, Ceberut devletten kerim devlete geçilmeye başlandığını söyleyerek, önceki dönemlerde uygulanan yasaklardan; başörtü, anadilde konuşma ve sayısı 68’i bulan siyasi parti kapatmalarını örnek verdi.

Mahkemelerde anadilinde ifade vermek isteyen vatandaşların ifade tutanaklarına “Bilinmeyen dil” olarak geçtiğini hatırlatan Kurtulmuş, başörtüsünün serbest olduğunu Kürtçe TV’lerin yayına başladığını İbrahim Tatlıses ile Şivan Perverin yasaklı olan Kürtçe dillerinde şarkılar söylediğini vurguladı.

AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi’ne katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a konuşma sonrası Ak Parti Ataşehir teşkilatı tarafından hadiye ve çiçek verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ