logo

ÖDENEKSİZ PARTİLERDEN İLGİNÇ SEÇİM ÇALIŞMASI!

ÖDENEKSİZ PARTİLERDEN İLGİNÇ SEÇİM ÇALIŞMASI!

chp-secim1 Kasım seçimlerine ödeneksizlik nedeni ile ekonomik sıkıntı içinde giren muhalefet partilerinden CHP seçim vaatlerini duyurabilmek için yeni yöntemlere başvuruyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Örgütü, seçim vaatlerini daha fazla kişiye duyurabilmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

Ekonomik anlamda siyasi partiler arasındaki eşitsizlikleri protesto eden CHPliler, seçim vaatlerinin yazılı olduğu billboardları giyerek İstiklal Caddesi’nde yürüdü.

Canlı billboard olarak seçim vaatlerini İstanbullulara duyuran CHPli grubun arasında Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun İşbilen, Hatice Almaca, Şeyma Dumrul ile ilçe başkanları da yer aldı.

İstiklal Caddesi’nde yürüyen vatandaşlar, renkli görüntülere sahne olan canlı billboard eylemine yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti’nin muhalefetle haksız rekabet içerisinde olduğunu anlatan CHP’li Yakup Akkaya, “Devletin ve belediyelerinin bütün imkanlarını kullanarak bu kampanyada CHP’ye fırsat vermek istemiyorlar. Bütün partilerde olduğu gibi partimizde bu süreçte hazine yardımı alamadı. Bizde halka ulaşmak ve CHP’nin vaatlerini anlatmak için canlı bilboardlar olarak vatandaşlarımızın karşısındayız. Bilboartlar hem pahalı hem de daha önceden kapatmışlar. Yada belli bir gerekçeyle bize vermiyorlar. Tabi demokrasilerde muhakkak çözüm vardır bizde örgütümüzle buradayız. Bir sorun varsa bizde sokaklardayız“ ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ