logo

ORHAN ÇERKEZ’İN OĞLUNUN NİKAHI BAŞKANDAN

ORHAN ÇERKEZ’İN OĞLUNUN NİKAHI BAŞKANDAN

dugun_orhan (0)Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü ve KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez’in oğlu Oğuz Ulvi Çerkez, Silence otelde yapılan düğünle Dizem Çengel’le evlendi.

Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü ve kısa adı KAR-DER olan Ataşehir Kars, Ardahan, Iğdır,  Dernekleri Başkanı Orhan Çerkez’in oğlu Oğuz Ulvi Çerkez, nikahı Başkan Battal İlgezdi’nin kıydığı Silence Otel’de yapılan düğünle Dizem Çengel’le evliliğe evet dedi.

Orhan Çerkez duygularını şöyle dile getirdi. “İlk çocuğum evleniyor. Çok güzel bir duygu. Dostlarımla bir arada olmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyorum. Darısı tüm sevenlerin başına. Bizi bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

dugun_orhan (36)

Katılımın yoğun olduğu düğünde, çiftlerin nikâhını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı.

İlgezdi; “ Bu nikâhın benim için ayrı bir özelliği var. Orhan Çerkez benim mesai arkadaşım, dostum hem de kardeşim. Eskişehir’den Çerkez ailesine güzel bir hanımefendi geldi. Ona da hoş geldin diyorum ve çiftlere mutluluklar diliyorum” temennisinde bulundu.

Çiftin nikâh şahitliğini; Akademisyen ve CHP İstanbul eski Milletvekili Prof.Dr. Esfender Korkmaz, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Hanak belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı Veysel Tipoğlu, Ali İhsan Yılmaz, Ağır Ceza Hâkimi Selçuk Kaya yaptı.

dugun_orhan (28)

Düğünde sahne Alan Karslı sanatçılar Yudum ve Burhan topal, seslendirdikleri türkülerle katılımcılara güzel anlar yaşattılar. Halayların çekildiği düğünde Kafkas ekibinin gösterileri de ilgi ile izlendi.

dugun_orhan (44)dugun_orhan (47)dugun_orhan (49)dugun_orhan (56)

dugun_orhan (9)dugun_orhan (18)dugun_orhan (20)

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ