logo

Osman Arıkan ‘VİZYON KENT, MARKA ATAŞEHİR YARATACAĞIZ’

Osman Arıkan ‘VİZYON KENT, MARKA ATAŞEHİR YARATACAĞIZ’

Atasehir_Osman ArikanAk Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Sahan Restoran’da buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan yol arkadaşlarım dediği, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sabri Balaman ve Seçim işleri Koordinatörü Erhan Güzeller ile tanışma ve Ataşehir’in sorunlarını tespit amacı ile Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Sahan Restoran’da bir araya geldi.

Ataşehir’i yerelde en iyi tanıyanların muhtarlar olduğunu, muhtarlarla birlikte yerel basının da Ataşehir’i tanımakta ve tanıtmakta etkili olduğunu düşündüğünü ve bu guruptaki temsilcilerle bir arada olmaktan memnun olduğunu ifade eden Osman Arıkan Başkan seçilince de bu guruplarla yakın işbirliğini sürdüreceğini belirtti.

Ataşehir’in genel ve mahallelerinin sorunları ile çözümlerinin konuşulduğu Sahan’daki yemekli toplantıda, Ataşehir’in en önemli sorunu “imar planları” olarak tespit edildi. Sorunun kaynağının, ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki koordinasyonsuzluk olduğunu iddia eden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan kendileri gelince bu sorunun ortadan kalkacağı iddiasında bulundu.

ATAŞEHİRLİLER, “ATAŞEHİRLİYİM” DEMEKTEN GURUR DUYACAK

Partisi görev verir de seçilirse; yapacakları çalışmalarla Ataşehirlilerin, “Ataşehirliyim” demekten gurur duyacağını, Ataşehirspor takımını 1. Ligde oynatmayı hedeflediklerini, çağdaş ve marka bir Ataşehir yaratmak için çalışacaklarının altını çizen Osman Arıkan, “Neden Ataşehir?”sorusuna ise; “İçinde olduğum düşünceye yaşamak ve yaşatmak için çalıştım hep. 2002’de milletvekilliği teklifi geldi. Akademik çalışmamı sürdürmek için geri çevirdim. Bu güne kadar iş ve akademik alanda çalışmama devam ettim. Bu gün artık ülkem için çalışma zamanı geldiğini düşünüyorum. İş arkadaşlarım, ailem ve çevremden gelen baskılarda kararımda etkili oldu. 12 yıldır Ataşehir’de yaşıyor ve çalışıyorum. Yaklaşık 150 bin hastaya baktım. Her sokakta bir tanıdığım var. Ataşehir’i sokak sokak tanıyorum. Her mahallesinin ayrı sorunu olduğunu tespit ettiğimiz Ataşehir’e hizmet etmek zamanı geldiğini düşündük ve bu kararı aldım.”dedi.

Herkesin “Ataşehirliyim” demekten mutlu olacağı, gurur duyacağı bir Ataşehir’i yaratmak için çalışmak, sağlıkta yaptığı başarılı çalışmalarını belediyeye de taşımak istediğini söyleyen Osman Arıkan, Ataşehir’de seçimi farklı alacaklarını iddia etti.

Ataşehir Belediye Başkanı’nın zor bir dönemde başkanlık yaptığının altını çizen Osman Arıkan, yeni kurulan belediyede başkanlık yapmanın zorluğuna dikkat çekip, buna rağmen son 5 yılı Ataşehir için kayıp olarak niteledi.

VİZYON BİR KENT, MARKA BİR ATAŞEHİR YARATACAĞIZ

Ataşehir’de düzenlenen festivali ulusal forma taşıyacaklarını ifade eden Osman Arıkan, eksik ve yanlışı tamamlayacak yada düzelteceklerini ifade ederek; Vizyon bir kent, marka bir Ataşehir yaratmak için çalışacaklarının altını çizdi.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Arıkan Ataşehirlilerin; yaşanabilir, çağdaş bir kentte yaşamayı hak ettiğini, kolektif bir çalışma ve ekip ruhu içerisinde; halka rağmen değil, halkla birlikte çalışarak, Ataşehir’i Türkiye’nin finans ve kültür merkezi yapmak için, dürüstlük ve şeffaflık içinde çalışma hedefi ile görev talip olduklarını söyledi.

Merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi arasında koordinasyon bozukluğu olduğuna dikkat çeken Osman Arıkan, kurumlar arasındaki bu koordinasyon bozukluğunu ortadan kaldırmak ve “Kul hakkı ile gelmeyin.”ifadesinin bilinci ile göreve geleceklerini söyledi.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Arıkan’ın Sahan Restoran’daki Ataşehir’in yerel yöneticileri ile tanışma amacı ile gerçekleştirdiği toplantıya; Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mevlana Mahallesi Muhtarı İsmail Levent, Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Ünal, Küçükbakkalköy Mahallesi Muhtarı Muhtarı Yusuf Altay, Esatpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Parlayan, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Şahin Acar, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Selma Akkaya, Barbaros Mahallesi Muhtarı Ercan Ersin, Atatürk Mahallesi Muhtarı Leyla Yeşim Şaylan, İnönü Mahallesi Muhtarı Songül Ercan Tolunay, Kayışdağı Mahallesi Muhtarı Zeynel Özdemir, Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hüseyin Tokmak ile Ataşehir yerel basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ