logo

‘Oy Vermeyen Yüzde 15 Ak Parti İktidar Olsun İstiyor’

‘Oy Vermeyen Yüzde 15 Ak Parti İktidar Olsun İstiyor’

Ak_parti_erkan_kandemirAnketlerde oy vermeyen 15 puanlık fark olduğuna dikkat çeken Erkan Kandemir, oy vermeyen yüzde 15’lik bir kesimin “Ak Parti’nin iktidar olmasını istediğini iddia etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Anketlerde “oy verir misiniz?” sorusuna verilen cevapla “hangi parti iktidar olsun? soruları arasında oy vermeyen 15 puanlık bir fark olduğuna dikkat çeken Erkan Kandemir, oy vermeyen yüzde 15’lik bir kesimin “Ak Parti iktidar olsun” dediğinin altını çizdi.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, bu anket sonuçlarının Ak Parti iktidarının daha çok hizmet edeceğine inananların sayısının fazlalığını gösterdiğini ifade ettiği değerlendirmesinde özetle şu açıklamaları yaptı:

Gençlik Kolları başkanlığından başlayarak Ak Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra son olarak Sağlık Bakanı Yardımcılığı görevi yapan Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, Ak Parti Ataşehir İlçe Merkezi’nde yerel basın mensuplarına seçimle ve partisinin seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

IMG_0166

Ak Parti iktidarlarının en öneli özelliklerinden bir tanesi; milletin dertleri ile dertleniyor olmasıdır. Hiç kuşkusuz Türkiye’de hemen her şey bir anda çözülemiyor. Başarı Nerede olduğunuzla ölçülmez, nereden geldiğiniz ile ölçülür. Nereden geldiğiniz, nereye gittiğinizi de gösterir. Tükiye’de tüm siyasi partilerden farklı olarak Ak Parti; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye biliyor.

Sağlıkta, ulaşımda, eğitimde Türkiye’de 12 sene içerisinde muazzam atılımlar yaşadık. Biz de biliyoruz ki toplumun tüm meseleleri çözülmüş değil. Bunun için hep hedef koyuyoruz. Buradan aldık, buraya getirdik ve şuraya taşıyacağız diyoruz. Türkiye’nin kaynaklarını, şartlarını Türkiye’nin gelecek vizyonu ile birleştirerek belirliyoruz hedeflerimizi.

Bizden önceki jenerasyon Ak partiyi kendi çalışmaları ile mukayese ediyorlar. Bu Türkiye’nin hangi noktaya geldiğini görme açısından güzel bir şey. Bizim jenerasyon ise bizi bizle mukayese ediyor. Seçmenimiz hangi siyasi partiye oy verirse versin, haklıya hakkını teslim etsin. Yapılan anketlerde “oy verir misiniz?” sorusuna verilen cevapla “hangi parti iktidar olsun? Soruları arasında oy vermeyen 15 puanlık bir fark var. Oy vermeyen yüzde 15’lik bir kesim “Ak Parti iktidar olsun” diyor. Bu sonuçlar Ak Parti’nin iktidarının daha çok hizmet edeceğine inananların sayısının fazlalığını gösteriyor.

IMG_0153-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ