logo

Özel Eğitim Öğrencilerine Halil Atamavcı’dan Özel Program

Özel Eğitim Öğrencilerine Halil Atamavcı’dan Özel Program

Halil Atamavcı İlkokul Müdürlüğü tarafından “Özel Eğitim Yarışıyor” isimli proje çerçevesinde Hasan Leyli Ortaokul Spor Salonunda yapılan yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler yönetmenliği gereğince Ataşehir Halil Atamavcı İlkokul Müdürlüğünce hazırlamış olduğu yarışma,  Hasan Leyli Ortaokul Spor Salonunda yapılan müsabakalarla sonuçlandı.

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin Sosyal, İletişim ve İşbirliği becerilerinin geliştirilmesi, eğlenerek öğrenmeleri ve kendilerine güvenmelerinin sağlanması, ruhsal ve fiziksel sağlıklarını kazanıp geliştirmesi amacıyla ilçemiz ilkokullarında bulunan Özel Eğitim Öğrencilerine yönelik “Özel Eğitim Yarışıyor” isimli projenin 2017-2018 yılında ilçemiz ilkokullarında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları protokol tarafından verildi.

İkincisini düzenlediğimiz “Özel Öğrenciler Yarışıyor” kapsamındaki yarışmaya hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Halil Atamavcı İlkokul Müdürü Erhan Demiryas; “Özel Eğitim Öğretmenlerimizin bir projesiydi bu. İlçe geneline yaymayı düşündük. Projeyi geçen sene başlattık. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve civar okullardaki idareci arkadaşlarımızın yoğun destek ve ilgisini gördük.  Bu projede destek veren, emek sarf eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Özel çocuklar için düzenlenen yarışmanın güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, konuşmasında; “Biz buna yarışma demeyelim. Çünkü yarışmada derecelemeye bakmıyoruz. Bu etkinliğe katılan bütün çocuklarımızı kutluyoruz. Bu projede emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere çocuklarını yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ederim çünkü çocukların hayatı öğrenmede ve hayatı yaşamada büyük destekleri var” dedi.

Konuşmaların ardından ilk üçe giren okulların öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu ve okul müdürleri tarafından madalyaları verildi.

Öğretmenlere ve hakemlere teşekkür belgesi takdim edilen programın sonunda anı yaşatmak adına toplu fotoğraf çekildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ