logo

‘PARALEL’ DİGTÜRK’TEN UZAKLAŞTIRILDI!

‘PARALEL’ DİGTÜRK’TEN UZAKLAŞTIRILDI!

digidurk-‘Paralel Yapı’ iddiası ile yargıya taşınan cemaate yakın olduğu iddia edilen Samanyolu grubu televizyon kanalları, Digiturk Platformu yayın ağından kaldırıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu” tarafından yapılan bir soruşturma kapsamında kendilerine gelen tebliğ üzerine yasal zorunluluktan dolayı; Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanallarının yayın platformundan çıkarıldığını duyurdu.

Uygulama ile ilgili Digiturk’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Müşterilerimiz,

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu” tarafından yapılan bir soruşturma ile ilgili olarak Şirketimize resmi bir yazı tebliğ edilmiştir.

Söz konusu yazının içeriği gereği yasal zorunluluktan dolayı Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanalları platformumuzdan çıkarılmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.”

      DİGİTURK'TEN AÇIKLAMA

DİGİTURK’TEN AÇIKLAMA

DİGİTÜRK TAAHHÜDÜNE UYMUYORSA, ÜYELER TAAHHÜTLERİNE UYMAK ZORUNDA MI?

Digitürk üyeliğinde, izleyeceğiniz kanalları seçerek belirli süre üzerinden taahhütte buluyor ve ona göre ücret ödüyorsunuz. Digitürk, bu durumda belirttiği kanalları yayından kaldırarak taahhüdüne uymamış oluyor. Şimdi Digitürk üyelerinin kafasındaki soru, Digitürk taahhüdüne uymuyorsa, üyelerin taahhütlerine uymak zorunda olup olmadıkları.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ AÇIKLAMA YAPACAK

Bu yönde Digitürk müşteri hizmetlerini arayan üyelere verilen yanıt, “savcılığın vermiş olduğu bir karar olduğu ve eksik kanal izletmenin Digitürk’ü taahhütler konusunda bağlamadığı” şeklinde. Şikayetleri alan Müşteri hizmetleri daha sonra bu konuda genel bir açıklama yapılacağını söylüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ