logo

Ramazan Bayramı’nda Ataşehir İlçe Bayramlaşması

Ramazan Bayramı’nda Ataşehir İlçe Bayramlaşması

Daire amirlerini ve kurum yöneticilerini makamında kabul eden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, hafta sonu tatil nedeniyle Ramazan Bayramı’nı erken kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, makamında kabul ettiği ilçe daire amirleri ve kurum yöneticilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

TÜM VATANDAŞLARIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen bayramlaşma sırasında bayram basın mensupları aracılığıyla Ramazan Bayramı’nı da ileten Ataşehir ilçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bayram mesajında, “2018 Ramazan Bayramı, Ülkemize, insanımıza, vatanımıza, Ataşehir’de yaşayan hemşerilerimize, tüm insanlığa hayırlara vesile olsun. Bu bayram, kardeşliğin, dostluğun, muhabbetin yükseldiği, sıla özleminin biraz daha giderilmeye çalışıldığı önemli bir bayram. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah aileleri ile birlikte mutlu bir bayram yaşarlar. Yola gidecek olanlara hayırlı yolculuklar diliyoruz ama çok dikkatli gitsinler, trafik kurallarına dikkat etsinler, sağ salim gidip gelsinler, duamız temennimiz budur” ifadelerine yer verdi.

Ataşehir İlç Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu makamında Bayramlaşma töreni.

Recep Kenan paylaştı: 13 Haziran 2018 Çarşamba

YOLA GİDECEK OLANLARIMIZA HAYIRLI YOLCULUKLAR

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu bayram mesajını, “Bayram sürecinde nöbette olan arkadaşlarımıza kolaylıklar, yola gidecek olanlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum ve burada olan arkadaşlarımın, basın mensuplarımızın bayramını tebrik ediyorum. Cümleten hayırlı bayramlar.” Temennileri ile tamamladı.

ÇALIŞMALAR, DENETİMLER 24 SAAT DEVAM EDİYOR

Ramazan Bayramı dolayısıyla Ataşehir’de ve yurt genelinde alınan tedbirlere de dikkat çeken Zafer Karamehmetoğlu, vatandaşların bayramı huzurlu geçirebilmesi amacıyla alınan tedbirlerle ilgili, “Devletimizin bayram dolayısı ile almış olduğu tedbirler var. Valiliğimizin yayınladığı genelge doğrultusunda 24 saat görev yapan hastanelerimiz, sağlık merkezlerimiz, güvenlik hizmetlerimiz görevlerine devam ediyor. Bunun yanı sıra, belediye zabıtası ve güvenlik ekiplerimiz alışveriş yoğunluğu olan yerlerde, tarım müdürlüklerimizin kendi denetim ve çalışmalarına devam edecek. Bizler zaten buradayız ve vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz, anlık ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Trafik ile ilgili alınan tedbirler var. Kendi bölgemizde hem E-5, hem OTOBAN ve TEM’in geçtiği iki yol üzerinde de tedbirlerimiz alındı. Aynı zamanda asayiş uygulamalarımız İl Emniyet Müdürlüğünün koordinesinde devam ediyor” açıklamasını yaptı.

SEÇİMLER ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLI SONUÇLAR GETİRSİN

Ramazan Bayramı’nın 24 Haziran seçim çalışmalarının yapıldığı bir döneme denk geldiğinin altın çizen Kaymakam Karamehmetoğlu, Ataşehir’de yürütülen seçim çalışmaları ile ilgili de; “Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kutluyoruz. Aynı zamanda önümüzde ülkemizin geleceğini ilgilendiren 24 Haziran 2018 Pazar günü cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri var. Bu seçimlerinde ülkemize, milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyoruz. Çünkü bu da bir vatandaşlık hakkı, herkesin seçme hakkını kullanması lazım ve kullanacağız. İnşallah ülkemize, milletimize hizmet edecek insanlar görev alır, hizmetlerini sürdüreler ve bizde işimize gücümüze devam ederiz. Bu ülke hepimizin… Seçimin bir yarışma, rekabet olduğunu unutmamak lazım. Kimse kimsenin hasmı, düşmanı değil. Herkes yarışıyor. Çok şükür ilçemizde bu seçim yarışında çok fazla bir problem yaşanmıyoruz. Hiç yok demiyorum ama ufak sorunlar çıkıyor. Gerek siyasilerimizle, gerek emniyetimizle bu sorunları çözüyoruz” dedi.

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun makamında gerçekleşen Ataşehir İlçe bayramlaşma törenine Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ercik, SYDV Müdürü Hüseyin Aydın, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Dursun Kırış’ın aralarında olduğu daire amirleri, Türk Kızılayı Ataşehir Şube Müdürü Rahman Baki, Ataşehir Eğitimi Güçlendirme Derneği Başkanı İsmail Dağ, Mahalle Muhtarları ve basın mensupları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ