logo

RESMEN DERNEKLEŞEN İÇERENKÖY, YÖNETİMİNİ BELİRLİYOR

RESMEN DERNEKLEŞEN İÇERENKÖY, YÖNETİMİNİ BELİRLİYOR

Kuruluş çalışmaları yürütülen İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Kurucular Kurulu yaptığı toplantı ile resmi kuruluşu tamamlayarak Genel Kurula gidiyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurucular kurulu tarafından kuruluş çalışmaları yürütülen, resmi kuruluş işlemleri tamamlana İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, ilk genele kurula kadar görev alacak yönetim kurulunun seçileceği genel kurul tarihinin belirlenmesi için toplanarak görüş alış verişinde bulundu.

Yeni yönetimin görev alacağı güne kadar ve Genel Kurul sonrası belirlenecek yönetimin iş ve işlemlerle faaliyetlerini yürütebilmesi amacı ile oluşturulacak bütçeye kaynak sağlaması için üyeler ve yönetim kurulu üyelerinden toplanacak aidatların da belirlenmesi amacıyla teklif ve öneriler değerlendirildi.

Niyazi Yaman’ın ofisinde toplanan İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Kurucular Kurulu tarafından aidat, gelir kaynakları ve yönetimin belirleneceği genel kurulu için alınan öneri ve teklifleri değerlendirerek açıklama yapılacak.

Bir gurup İçerenköy sakini birlik bütünlük ve dayanışma sağlayarak İçerenköy’ün gelişmesi, kültürel çalışmalar yürütülmesi amacıyla çalışmalar yürütülüyordu. yaklaşık 40 kişiden oluşan kurucular kurulu tarafından yürütülen çalışmalarda resmi dernek kuruluşu tamamlanarak ilk genel kurulun yapılması aşamasına gelindi. Kurucular Kurulu tarafından belirlenecek tarihte gerçekleştirilecek olan Genel Kurulda İçerenköy Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi belirlenecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ