logo

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Binasında Yangın

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Binasında Yangın

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu binada yangın çıktı. Gece 03:30 sıralarında çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi zarara meydana geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Edinilen bilgiye göre; gece saat 3.30 sularında Saadet Partisi Ataşehir İlçe Merkezinin bulunduğu binada yangın çıktı. Bina girişinden başladığı tahmin edilen yangında çok katlı binanın merdiven boşluğu ve havalandırma boşluğu tamamen hasar gördü. Yangından can kaybı yada yaralanma yaşanmazken, bu alanlarda bulunan Saadet Partisi Ataşehir İlçe teşkilatına ait doküman ve materyaller yandı. Yapılan müdahale ile söndürülen yangın binada maddi hasara yol açtı.

Sabotaj ihtimalinden şüphelendiklerini, polis ve itfaiye ekiplerinin araştırma başlattıklarını kaydeden Saadet Partisi (SP) Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, parti envanterlerinin önemli ölçüde zarar gördüğünü kaydettiği yangınla ilgili yaptığı açıklamada, “Sabotaj ihtimalinden şüpheleniyoruz. Bu gece saat 3.30 sularında ilçe binası girişinde başladığını tahmin ettiğimiz yangın, baca, arakat merdivenler ile çatıdaki parti envanterlerinin yanmasına sebep oldu. Maddi hasar olup, herhangi bir can kaybı olmamıştır” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ