logo

Saadet Partisi İstanbul’da Gövde Gösterisi Yapıyor

Saadet Partisi İstanbul’da Gövde Gösterisi Yapıyor

“Bilge Başkan” olarak nitelenen Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde İstanbullularla buluşuyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu İstanbullularla buluşuyor.

Seçimlerin gözde partisi Saadet Partisi, İstanbul’da dev bir organizasyona hazırlanıyor.  Siyasetin “Bilge Başkan”ı, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, İstanbullularla buluşuyor.

18 Haziran Pazartesi günü saat 20:00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek programa İstanbulluların ilgisi şimdiden oldukça yüksek. Parti teşkilatı bu ilgiyi karşılayabilmek adına programın yapılacağı salonun bahçesine de dev ekranlar yerleştirerek, salondaki heyecanı dışarıya da taşıyacak.

Programa Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra, partinin İstanbul milletvekili adayları ve pek çok önemli isim katılacak. Program tüm İstanbullulara açık olacak.

ABDULLAH SEVİM: DİP DALGA ORTAYA ÇIKACAK

Gerçekleştirilecek olan programa dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, “Partimize ilgi çok büyük. Silivri’den, Tuzla’ya Adalar’a kadar bunu hissediyoruz. Saadet Partisi bu seçimlerden, yakalamış olduğu dip dalganın gücüyle, çok büyük bit zaferle çıkacak. Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki bu programda adeta dip dalganın ortaya çıkışına sahne olacak” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ