logo

Saadet Partisi Üsküdar’ın Kongresine Yoğun İlgi

Saadet Partisi Üsküdar’ın Kongresine Yoğun İlgi

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın “Kadim ses, yeni bir nefes” sloganıyla düzenlediği 6. Olağan Kongresinde Üsküdar İlçe Başkanlığına Erol Belen seçildi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın “Kadim ses, yeni bir nefes” sloganıyla düzenlediği 6. Olağan Kongresi Altunizade Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Üsküdarlıların yoğun ilgi gösterdiği programda katılımcıları salon almadı. Bazı Üsküdarlıların kongreyi ayakta takip etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim’in de katıldığı kongrede tek aday olarak seçimlere giren Erol Belen, İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Ayrıca kongrede aday olmayan eski İlçe Başkanı Muhammet Gürlü’ye, yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ötürü İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

EROL BELEN KİMDİR?

Aslen Ordulu olan Erol Belen 1977 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara Özel Muradiye Erkek Koleji’nde, lise eğitimini ise Üsküdar Fazilet Erkek Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise 2001 yılında tamamlayan Belen, tekstil ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yaptı.

Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları’nda görev aldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Dış İlişkiler Komisyonu Rusya Masası başkanlığı görevini ifa etti. 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.

İyi derecede İngilizce ve Rusça bilen Erol Belen, evli ve 3 çocuk babasıdır. Belen, 28 yıldır Üsküdar’da ikamet etmektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ