logo

ŞAİR KEMAL ÖZER ATAŞEHİR’DE ANILIYOR

ŞAİR KEMAL ÖZER ATAŞEHİR’DE ANILIYOR

İkinci Yeni Hareketi içinde yer alan, toplumcu-gerçekçi şiirin önde gelen ustalarından Kemal Özer, Artshop Yayınları ve İstanbul Ataşehir Belediyesi’nin ortak etkinliği ile anılıyor.

Yazın-şiir dünyasıyla öğrencilik yıllarında tanışan, önceleri İkinci Yeni Hareketi içinde yer alan, toplumcu-gerçekçi şiirin önde gelen ustalarından Kemal Özer, Artshop Yayınları ve İstanbul Ataşehir Belediyesi’nin ortaklık etkinliği ile anılıyor.

30 Haziran 2009’da aramızdan ayrılan Kemal Özer adına düzenlenen anma etkinliği; geniş bir şair ve yazar katılımıyla, 1 Temmuz’da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Salonu’nda, 14.00-16.00 arasında gerçekleşecek.

Kemal Özer’in şair kişiliği üzerine konuşmaların yapılacağı ve şiirlerin okunacağı etkinliğin moderatörlüğünü gazeteci-yazar Tuba Emlek ile Artshop Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Vedat Akdamar üstleniyor. Panelistler arasında; Gülşah Özer, Adnan Özyalçıner, Eray Canberk, Cengiz Gündoğdu, Nalan Çelik, Berrin Taş, Âba Müslim Çelik, Ayten Mutlu, Mustafa Köz, Hayri Erdoğan, Volkan Hacıoğlu bulunuyor.

Etkinlikte Kemal Özer şiirleri okuyacak şairler arasında; İsmail Biçer, Hilal Karahan,  Fügen Kıvılcımer, İsmet Yalçın, Dilruba Nuray Erenler, Nurcan Çelik, Nur Saka, Nükhet Eren, Ezgi Aslan, Çavlan Gencer, İkbal Kaynar, Melahat Babalık ve Esat Şenyuva yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ