logo

Şampiyon Ataşehir Belediyespor Kupasını Kavuştu

Şampiyon Ataşehir Belediyespor Kupasını Kavuştu

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’nin şampiyonu Ataşehir Belediyespor, Yenisahra Stadı’nda 5-1 galip geldiği Beşiktaş maçının ardından düzenlenen törenle Ali Düşmezin elinden aldı.

Kadın liginde matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyen Ataşehir Belediyespor, lig ikincisi Beşiktaş karşısında maça çok hızlı başladı. İlk gol maçın ilk dakikası içerisinde Tanya’nın ayağından geldi. Maçın ilk yarısında hat trick yapan Tanya, 14 ve 21. dakikalarda attığı gollerle farkı 3-0’a taşıdı. Yağmur’un 28. dakikada attığı golle ilk yarı Ataşehir Belediyespor’un 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya yine hızla başlayan Ataşehir Belediyespor ikinci yarının da ilk dakikasında Akaba’nın ayağından gol bularak farkı 5-0’a taşıdı. Ardından Beşiktaş’ın bulduğu golle maç 5-1’lik skorla bitti.

18 hafta boyunca 10 takımın mücadele ettiği ligde, son maç öncesi yenilgisizliğine devam eden Ataşehir Belediyespor, 16 galibiyet ve bir beraberlikle puanını 49’ye yükseltti.

Maç sonunda Ataşehirli oyuncular coşkuyla sevinirken, Beşiktaşlı oyuncular da rakiplerini şampiyon olmalarından dolayı tebrik ettiler.

Maçın ardından kupa töreni için saha içerisine sahne kuruldu. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in elinden kupalarını alan Ataşehirli kadın oyuncular, sevinçlerini kulüp yöneticileri ve taraftarlarıyla kutladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ