logo

Şampiyon Ataşehir Çamoluk Spor U19 Kupasını Aldı

Şampiyon Ataşehir Çamoluk Spor U19 Kupasını Aldı

Selimiye Spor’la oynadığı final maçını 2-1 kazanarak lig bitimine bir maç kala şampiyonluğa ulaşan Ataşehir Çamoluk Spor U19 Takımı Gülsuyu Stadı’nda düzenlenen törenle kupasını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Lig bitimine bir maç Selimiye Spor’la 24 Şubat’ta Gülsuyu Sahası’nda oynadığı final maçını 2-1 kazanarak U/19 1. Amatör Küme 22. Grup şampiyonu olan Ataşehir Çamoluk Spor U19 Takımı şampiyonluk kupasını Behram Kaçar’dan aldı.

U/19 1. Amatör Küme 22. Grup şampiyonu olan Ataşehir Çamoluk Spor U19 Takımı ve teknik ekibi şampiyonluk kupasını Gülsuyu Spor Kulübü sahasında, Maltepe Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Behram Kaçar’ın elinden aldı.

MÜCADELE “TÜRKİYE 1.AMATÖR KÜME ŞAMPİYONLUĞU” İÇİN

U/19 1. Amatör Küme 22. Grup şampiyonu olan Ataşehir Çamoluk Spor U19 Takımı İstanbul 1 Amatör Küme şampiyonluğu için mücadele verecek. İstanbul 1. Amatör Küme şampiyonluğu mücadelesinde başarılı olan Ataşehir Çamoluk Spor U19 Takımı Türkiye Amatör Küme şampiyonluğu mücadelesinde Ataşehir’i temsil edecek.

EKREM KÖSE: “BU TABLODAKİLER MUTLULUĞU HAK ETTİLER”

U/19 1. Amatör Küme 22. Grup şampiyonu olan Ataşehir Çamoluk Spor U19 Takımını ve teknik ekibini kutlayan İASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Ataşehir Çamoluk Spor ve Ataşehir Amatör Kulüpler Başkanı Ekrem Köse yaptığı açılamada, “Sabırla çalışmanın sonucunda ortaya çıkan başarıyla, bu tablodakiler mutluluğu hak ettiler. Tebrikler gençler. Teşekkür ederim Ender Hocam, Eksik kalan taş yerine oturdu. Alt yapı sorumlusu Ramazan Tamer emeklerine sağlık… Suat, Bekır, Yılmaz hocalarımızı da gösterdikleri özverili çabalarından dolayı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ