logo

Sanatçı Dostlarından Funda Arar’a Destek

Sanatçı Dostlarından Funda Arar’a Destek

Funda _Arar_hos_geldinÜnlü sanatçı Funda Arar’ın yeni albümünün tanıtlıdığı “Hoşgeldin”in gala gecesi gerçekleşti. Funda Arar’a “Hoşgeldin”in gala gecesinde sanatçı dostlarından destek.

Albüm lansmanlarından farklı olarak kırmızı halı eşliğinde davet veren ve birçok sanatçı dostunu yeni albümü “Hoşgeldin”in gala gecesine çağıran Funda Arar’a sanat dünyasından destek yağdı. Geceye Zara, Kubat, Tarık Ünlüoğlu, Behzat Gerçeker, Edip Akbayram, Linet, Ayşe Özyılmazel, Samsun Demir, Bülent Seyhan, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, Burcu Güneş, Ziynet Sali, Soner Sarıkabadayı, Hüseyin Turan, Ragga Oktay, Ravi İncigöz gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Misafirleri, Arar’ın menajeri Can Talanioğlu karşıladı. Funda Arar, kutlama pastasını eşi ve aranjörü Febyo Taşel ve yapımcısı Samsun Demir’le birlikte kesti.

Arar albümle ilgili olarak, “Çok heyecanlıyım. Oğlum Aras’ımın uğruna olsun” ifadelerini kullandı.

“Hayatın Hesabı”  şarkısına da atıfta bulunan Funda Arar,  “Hayatın tabii ki kendi hesabı var. Biz gönlümüzden geçenleri söylüyoruz” dedi. Albümün ilk klibini ve albüm fotoğraflarını çeken Nihat Odabaşı sanatçı hakkında, “Kendisini hem çok seviyorum, hem de yaptığı işlere güveniyorum” yorumunda bulundu.

“Funda kendiyle yarışıyor”

Funda Arar’ın İTÜ Devlet Konservatuvarı’ndan sanatçı dostu Zara, “Son albümü şahane olmuş, Funda benim gibi kendiyle yarışıyor. Her çalışmasında bir öncekinin üstüne çıkıyor” sözleriyle aralarındaki dostluğu anlatırken, Ziynet Sali de, “Funda Arar sektörün en güçlü müzisyenlerinden. Hem de çok iyi bir anne. Ben de yakında öyle diyeceğim inşallah’ cümleleriyle sürpriz bir açıklama yaptı.

DMC etiketi ile satışa çıkan “Hoşgeldin” albümünde Günay Çoban, Febyo Taşel, Yıldız Tilbe, Ragga Oktay, Burcu Tatlıses, Soner Sarıkabadayı, Bora Duran, Şakir Askan, Burhan Bayar, Zeki Güner, Şebnem Sungur, Ümit Sayın ve Gökhan Tepe imzalı eserler yer alıyor.

Haber: Özgür KANİ / İstanbul Ajansı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ