logo

Şehit Aileleri, Gaziler ve yakınları onuruna Yemek Verildi

Şehit Aileleri, Gaziler ve yakınları onuruna Yemek Verildi

Ataşehir Mimar Sinan Cami’sinde Şehitler için Mevlid okutan Ataşehir İlçe Kaymakamlığı Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna akşam yemeği verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı,  Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeği programında Ataşehir’deki Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri ile yakınlarını buluşurdu.

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna verdiği akşam yemeği öncesi Mimar Sinan Camii’nde Şehitler için Mevlid okunarak dualar edildi.

Ataşehir İlçe Kaymakam Zafer Karamehmet’in ev sahipliğinde Ataşehir Mimar Sinan Cami salonunda Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen programa Şehit Aileleri ve Gaziler ile yakınları onuruna düzenlenen yemek programına Garnizon Komutanı Levazım Maliye Okulu Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Başkan Yardımcısı Sadi Özata, Ataşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Gülsade Torun, daire amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, mahalle muhtarları, Belediye Meclis üyeleri katıldılar.

Recep Kenan paylaştı: 14 Temmuz 2018 Cumartesi

15 Temmuz’un 2 yıldönümünde bir arada olunduğunu kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, şehitler için hatim indirilip kuran okunduğunu, dualar edildiğini belirterek, “15 Temmuz bizim hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız gereken derslerin olduğu bir tarih. Bu tarihi geleceğe taşıyan, 15 Temmuz’daki ülkemize bayrağımıza karşı yapılan ihanet girişimine karşı bu milletin destan yazdığı gün. Geleceğimize güvenle bakabilmemiz için bu hadiseden ders alıp, milletimizin daima uyanık, tehditlere karşı hazırlıklı olması gerektiğini aklımıza yerleştirdik” 15 Temmuz benzeri tehditlere karşı uyanık olunmasının gereğine dikkat çekti.

Malazgirt’ten Çanakkale’ye bütün şehitleri ve gazileri minnetle ve şükranla andıklarını ifade eden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Aramızda şehit aileleri, gaziler ve aileleri var. 15 Temmuz gecesi ve devamındaki süreçte milletin birliği ve beraberliği, vatanın bölünmezliği, bayrağımız ve kutsal değerlerimiz için, silahlara karşı canlarını feda eden şehitlerimize Cenabı Hak’tan rahmet diliyoruz. Onlara minnet borçluyuz. Adem aleyhiselamdan bu güne bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz. Malazgirt’te Çanakkale’de Kosova’da tarihimizin her safhasında mücadele ederken canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmetle, minnetle ve hürmetle anıyoruz. Bütün gazilerimize de minnetlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ