logo

29 Nisan 2016

SHERATON GRAND İSTANBUL ATAŞEHİR’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

SHERATON GRAND İSTANBUL ATAŞEHİR’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Sheraton_grand_istanbul_atasehir (0)Cevahir Yapı’nın, Starwood Grubu ile ortak yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’in açılışı,  seçkin davetlilerin katıldığı görkemli bir balo ile  kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cevahir Yapı tarafından, pek çok prestijli oteli bünyesinde bulunduran Starwood Grubu ile yapılan anlaşma doğrultusunda, İstanbul’un finans merkezi olarak yükselişini sürdüren Ataşehir’de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, gündüz yapılan basın açıklamasıyla resmi olarak hizmete açıldı. Ataşehir’de inşa edilen Sheraton Grand İstanbul Ataşehir, aynı günün akşamında konuklarına verdiği davetle gerçekleştirilen görkemli baloyla açılışı kutlandı.

Sheraton_grand_istanbul_atasehir (5)

SESSİZ AÇILIŞ YAPTIK

Gün içerisinde resmi açılışımızı yaptıklarını kaydeden Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin açılışı davetlileri ile paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtip; “Açılışımıza kadar yoğun bir çalışma içindeydik. Sessiz bir açılış yaptık. Otelin her köşesini denedik. Odalarda uyuduk, duşları kullandık. Misafirlerimize eksiksiz bir ürün sunmak için uğraştık. Bütün tecrübemizi, mesaimizi buna harcadık” diyerek, yoğun açılış hazırlıkları yaptıklarını belirtti.

Sheraton_grand_istanbul_atasehir (15)

Bölgede Sheraton Grand olarak açıldıklarını bu unvanda işletme sayısının az olduğunu kaydeden Soner Metin açılışta Sheraton Grand unvanını alanın Ataşehir olduğunu ifade ederek; “Biz Sheraton Grand olarak açıldık. Grand olmamızın nedeni kullandığımız ürünler ve mobilyalarımızın kalitesindendir.  Otelimizde tam otomasyon sistemine sahibiz. Bölgedeki en iyi yemeği, en konforlu konaklama deneyimini ve kusursuz bir toplantı ve etkinlik hizmeti sunmayı hedefledik. Ataşehir’de yatırım için çok doğru bir yer. Devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak oluşturulan Türkiye’nin ilk ve tek Finans merkezi projesi 2018 yılında tamamlanacak. Bu sebeple kamu bankaları, ticari işletmeler, büyük şirketler, ofis ve konut projeleri Ataşehir’e odaklanmış durumda. Bütün bunları topladığımızda doğru bir noktada konumlandığımızı düşünüyoruz. Ataşehir’de büyük bir potansiyel gördük ve bunu güzel bir yatırıma çevirdik. Dünyadaki 25 Grand’dan biriyiz” şeklinde konuştu.

Sheraton_grand_istanbul_atasehir (31)

Baloda dans gösterileri eşliğinde açık büfe olarak konuklara sunılan ikramlar gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Gecede sahne alan müzik ve dans grubu, performans ve muhteşem gösterileriyle konuklar neşeli ve eğlenceli dakikalar yaşattı.

Sheraton_grand_istanbul_atasehir (47)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (48)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (59)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (67)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (77)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (86)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (87)Sheraton_grand_istanbul_atasehir (89)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ