logo

“SİHİRLİ MİKROFON” ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULUYOR

“SİHİRLİ MİKROFON” ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULUYOR

sihirli_mikrofonFatih Belediyesi’nin “Hayatlarımızın birer parçası” olarak nitelediği başarılı radyolara, programcılara ve programlara verilen “Sihirli Mikrofon” ödülü sahiplerini buluyor.  

Radyo istasyonları; çalışırken, yürürken, spor yaparken, dinlenirken hemen her gün yanı başımızdalar. İstasyonlardan yükselen sesler; bazen derdimize, bazen mutluluğumuza ortak olurken, bazen de içimizdeki coşkunun sesi olup, “BİZ” oluyorlar. Acaba bize bu kadar yakın olan bu sesleri ne kadar önemsiyoruz? Hayatlarımızın birer parçası olduklarını ne kadar dile getiriyoruz? Onları ne kadar ödüllendiriyoruz?

İşte, Fatih Belediyesi üstlendiği misyon gereği; çalışanından öğrencisine, sanatçısından sporcusuna, ev hanımından iş adamına, esnafına kadar toplumun tüm bireylerine hizmet ederken, radyoları ve radyocuları da unutmuyor. Onların yaşamlarımızdaki öneminden yola çıkarak, bu sektöre hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve programlarını ödüllendirmek amacıyla bu yarışmanın tertiplenmesine ve ödül töreninin gerçekleştirilmesine ev sahipliği yapıyor.

“Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri”, radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilmektedir.

3 gün süren “Sihirli Mikrofon” ön elemesinde tüm kategorilerde 1 milyon 61 7 bin oy kullanıldı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada, radyo dinleyicileri 26 Ocak – 9 Şubat 2016 tarihleri arasında kendi adaylarını zirveye taşıyabilmek için 19 kategoride oylarını kullandılar. Şimdi sıra başarılı adayların ödüllendirilmesinde…

20 –22 Ocak 2016 tarihleri arasında ön elemesi yapılan Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, 26 Ocak – 09 Şubat 2016 tarihleri arasında dinleyenlerin verdiği oylarla 11 Şubat’ta sahiplerini buluyor. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi ise 11 Şubat 2016 tarihinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenleniyor.

‘4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde finale kalan radyolar ve programcılar düzenlenecek ödül gecesi ile ödüllendirilecek. Ayrıca gecede farklı dallarda özel ödüller de verilecek. Sürpriz sanatçıların katılımıyla, Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşecek büyük ödül töreni, 11 Şubat 2016 Perşembe akşamı, Zorlu Center PSM’de 20.00’deki açılış kokteylinin ardından saat 21.00’de gerçekleşecek. Gece, 360 TV’de yayınlanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ