logo

SİYAD GENEL KURULUNDA YENİ GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

SİYAD GENEL KURULUNDA YENİ GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Genel Başkanlık için üç aday yarıştığı şimdiki başkan Kerametin Arpacı’nın aday olmadığı 12. Olağan SİYAD Genel Kurulu Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

SİYAD, Arif Kuşçu, Mehmet Kuru ve Sedat Özmen Genel Başkan adayları ile son derece demokratik bir seçim süreci tamamlayarak yeni genel başkanını belirledi.

Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşen yoğun katlımın gözlendiği SİYAD genel başkanı adayları Arif Kuşçu, Mehmet Kuru ve Sedat Özmen Genel Kuruluda delegelere hitap ederek yapacakları hizmetleri ve projeleri anlattıktan sonra delegelerin tercihleri ile belirlenecek yeni Genel Başkanı belirleyecek oylamaya geçildi.

640 delegeden 582’i katıldığı SİYAD Genel Kurulunda 561 delege oy kullandı. 560 oy geçerli, 1’i geçersiz kabul edildiği sayım sonucunda Mehmet Kuru 264, Arif Kuşçu 213 ve Sedat Özmen 83 oy aldı. Mehmet Kuru 264 delegenin oyuyla SİYAD’ın yeni genel başkanlığına seçildi.

Maltepe TSKM’de gerçekleşen SİYAD 12. Olağan Genel Kurulu’na CHP Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Engin Altay ve TBMM 24. Dönem Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ile birlikte; onursal başkanlar ve şube başkanlarının da aralarında olduğu SİYAD yöneticileri, Sinop vakıf, dernek ve STK temsilcileri, delegeler ile Sinoplular katıldı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ