logo

Süleyman Seba’yı Önde Gelen İsimler Uğurladı!

Süleyman Seba’yı Önde Gelen İsimler Uğurladı!

saba _cenaze_1Beşiktaş kulübü ve Türk futbolunun efsane başkanı son yolculuğunda Cumhurbaşkanı Gül, Arınç, Baykal, Özkan ve Kılıçdaroğlu’nu bir araya getirdi.  Seba’ya önemli simlerle veda.

Recep Kenan/itvhaber.com

Vodafone Arena’da taraftarı ile son kez buluşan Beşiktaş’ın efsane Başkanı Süleyman Seba’nın Dolmabahçe Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazında önemli isimler  bir araya geldi.

Efsane Başkan Süleyman Seba’nın Dolmabahçe Camii’nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Cumhuriyet halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  birlikte Bakanlar ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp yöneticiler, eski ve yeni sporcular Süleyman Seba’nın yakınları, akrabaları ve sevenleri ile vatandaşlar katıldı.

CHP’nin HALEF SELEFİ BİR ARADA

Süleyman Seba’nın Dolmabahçe Camii’ndeki cenaze namazı CHP’nin eski ve yeni başkanlarını buluşturdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal Seba’nın cenaze namazını omuz omuza kıldılar. Ayrıca eski bakanlardan ve solun önde gelenlerinden Hikmet Çetin ve Hüsamettin Özkan’ın da gruba dahil olarak Süleyman Seba’nın cenaze namazının ön safında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte yer almaları dikkat çekti.

Dolmabahçe Camii’ndeki cenaze namazı sonrası Feriköy Mezarlığı’na götürülen efsane başkan Süleyman Seba’nın cenazesi burada toprağa verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ