logo

Tarihçi Şükrü Altın Gözüyle Kanayan Yara: Ortadoğu

Tarihçi Şükrü Altın Gözüyle Kanayan Yara: Ortadoğu

ÇERDEB, Zeytin Dalı Operasyonu yapan Mehmetçiğe Destek amacıyla, Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın’ın “Kanayan Yara Ortadoğu” başlığıyla bölgeyi konu alan panel düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) bölgeyi terör unsurlarından temizlemek için Afrin’e sınır ötesi “Zeytin Dalı Operasyonu” yapan “Mehmetçiğe Destek” amacıyla, Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın’ın konuşmacı olduğu “Kanayan Yara Ortadoğu” adıyla Osmanlı’dan günümüze Ortadoğu’da yaşananlar ve sonuçlarının ele alındığı konferans düzenledi.

Erol Tepebaşı başkanlığındaki Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) tarafından Maltepe Çankırılılar Derneği’nde düzenlenen konuşmacı Şükrü Altın’ın konferansına Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz,  İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 1. Bölge Başkanı ve Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın, ÇANDEF yönetim kurulu üyeleri, Çankırı dernek birlik ve STK başkan ve yöneticileri katıldı.

Tarihçi Şükrü Altın – Yazar Ortadoğu'yu anlatıyorTarihçi Şükrü Altın Gözüyle Kanayan Yara: Ortadoğu https://www.itvhaber.com/tarihci-sukru-altin-gozuyle-kanayan-yara-ortadogu.html#.WnXwrWpZdAI.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 2. Februar 2018

TARİHÇİ – YAZAR ŞÜKRÜ ALTIN ‘KANAYAN YARA ORTADOĞU’YU ANLATTI

Belgelere dayalı araştırmaların yer aldığı “Abdülhamit Efsanesi: Yıldız İstihbarat Teşkilatı” ile birlikte çok sayıda tarih-araştırma kitabının da yazan Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın’ın konuşmacı olduğu konferansta “Kanayan Yara Ortadoğu” ve “Medine Müdafaasında Fahrettin Paşa” temasıyla düzenlenen konferansta kitapları ve araştırmaları ışığında Ortadoğu’da bu gün yaşananları değerlendirdi.

HİLALİN İKİ MUHAFIZI; ABDÜLHAMİT VE ERDOĞAN

Yazar Şükrü Altın, Abdülhamit dönemi ile Recep Tayyip Erdoğan’ın dönemlerindeki haçlı seferleri, suikastları, ajanları, çılgın projeleri ve dış borçları benzerliklerinin anlatıldığı Hilalin İki Muhafızı kitabı ile “Son Halife Abdülmecit Efendi” kitaplarında yer alna bölge ile ilgili konulardan da örnekler verdi.

Erol Tepebaşı; "çerkeş dernekler birliği olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında vatanımızın bütünlüğüne göz diken teröristleri yok etmek için mücadele eden mehmetçiğimize destek için düzenlediğimiz etkinliğimizdeyiz."Tarihçi Şükrü Altın Gözüyle Kanayan Yara: Ortadoğu https://www.itvhaber.com/tarihci-sukru-altin-gozuyle-kanayan-yara-ortadogu.html#.WnXwrWpZdAI.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 2. Februar 2018

“ZEYTİN DALI OPERASYONU” DÜZENLEYEN “MEHMETÇİĞE DESTEK”

Programın açılışında konuşan Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Başkanı Erol Tepebaşı, Afrin’e sınır ötesi “Zeytin Dalı Operasyonu” düzenleyen “Mehmetçiğe Destek” amacıyla Suriye’nin de içinde bulunduğu Ortadoğu bölgesi ve diğer konularda Tarihçi – Yazar Şükrü Altın’ın kendilerini aydınlatacağını söyledi.

Zekeriya Açıkgöz Maltepe Çankırılılar Derneği, ÇERDEB, Ortadoğu konulu konferans.Tarihçi Şükrü Altın Gözüyle Kanayan Yara: Ortadoğu https://www.itvhaber.com/tarihci-sukru-altin-gozuyle-kanayan-yara-ortadogu.html#.WnXwrWpZdAI.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 2. Februar 2018

TARİHSEL SÜREÇLERLE İLGİLİ ORGANİZASYONLARIN DAHA SIK DÜZENLENMELİ

En az 7-8 kitabını okuduğu Çankırı’nın yetiştirdiği güzide insan Tarihçi – Yazar Şükrü Altın’ın kitaplarını okudukça daha da çok zevk aldığını kaydeden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “inşallah sizler de dinlerken zevk alacaksınız. Tarihsel süreçlerle ilgili organizasyonların daha sık düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Osman Boyraz Ak Parti İst. Milletvekili Maltepe Çankırılılar Derneğinde Kanayan Yara Ortadoğu nün konuşulduğu konferansta…Tarihçi Şükrü Altın Gözüyle Kanayan Yara: Ortadoğu https://www.itvhaber.com/tarihci-sukru-altin-gozuyle-kanayan-yara-ortadogu.html#.WnXwrWpZdAI.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 2. Februar 2018

MİLLETİN TARİHİNDEKİ DESTANLARA BİR YENİSİ EKLENECEK

Son terörist imha edilinciye kadar Afrin’da mücadelenin devam edeceğini kaydeden Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, desteklerin olduğu sürece önlerine geleni ezip geçeceklerini, milletin tarihindeki destanlara bir yenisinin ekleneceğinin altını çizdi.

ŞÜKRÜ ALTIN KİTAPLARINI İMZALADI

“Hilalin İki Muhafızı”, “Son Halife Abdülmecit Efendi”, Medine Müdafası Fahrettin Paşa “Abdülhamit Efsanesi: Yıldız İstihbarat Teşkilatı” ile birlikte çok sayıda tarih-araştırma kitabını da yazan Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın konferans sonrasında okurlarına kitaplarını imzaladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ