logo

Tarihçi Şükrü Altın ‘Kanayan Yara Ortadoğu’yu Anlatacak

Tarihçi Şükrü Altın ‘Kanayan Yara Ortadoğu’yu Anlatacak

Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) “Mehmetçiğe Destek” amacıyla, Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın’ın konuşmacı olduğu “Kanayan Yara Ortadoğu” adıyla panel düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Belgelere dayalı araştırmaların yer aldığı “Abdülhamit Efsanesi: Yıldız İstihbarat Teşkilatı” ile birlikte çok sayıda tarih-araştırma kitabının da yazar Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın’ın konuşmacı olduğu, Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği tarafından “Mehmetçiğe Destek” amacıyla, “Kanayan Yara Ortadoğu” ve “Medine Müdafaasında Fahrettin Paşa” paneli düzenleniyor.

Maltepe Çankırılılar Derneği merkezinde düzenlenen “Kanayan Yara Ortadoğu” ve “Medine Müdafaasında Fahrettin Paşa” konulu panelde konuşmacı olan Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın, TSK tarafından Afrin’e düzenlenen “Zeytin Dalı Operasyonu” ile gündeme oturan Ortadoğu’nun sıcak atmosferi ve dünya tarihini etkileyen geçmişi ile ilgili araştırmalarından notları katılımcılar ile paylaşacak.

Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği’nin düzenlediği Araştırmacı Tarihçi Yazar Şükrü Altın’ın konuşmacı olduğu panel 2 Şubat Cuma günü saat 19.00 da Maltepe Çankırılılar Derneği merkezinde gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ