logo

TBMM KOMİSYONU GÖLBAŞI ÖZEL HAREKAT’TA

TBMM KOMİSYONU GÖLBAŞI ÖZEL HAREKAT’TA

TBMM_insan_hk_gamze_ (0)CHP’li İlgezdi’nin de olduğu TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, 15 Temmuz’da darbecilerin saldırdığı Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı ile Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde inceleme yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Aralarında CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin de olduğu TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, 15 Temmuz gecesi saldırıya uğrayan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı ile Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

TBMM_insan_hk_gamze_ (5)

FETÖ Terör Örgütü darbe girişimcileri tarafından saldırıya uğrayan ve 50 polisin şehit edildiği Gölbaşı’daki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştiren TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, burada yaptıkları inceleme sonrasında Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

TBMM_insan_hk_gamze_ (1)

Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerini tamamlayan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne geçerek, yaralanan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

TBMM_insan_hk_gamze_ (4)

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi Ankara’da gerçekleştirilen inceleme ve geçmiş olsun ziyaretleri ile ilgili açıklamasını, “TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu olarak, 15 Temmuz gecesi saldırıya uğrayan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı ile Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Gölbaşı’nda 50 polisimizin şehit olduğu dehşet gecesinin izleri hala duruyordu. Ardından Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne geçerek, yaralanan vatandaşlarımızı da ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” ifadeleriyle sosyal medyada paylaştı.

TBMM_insan_hk_gamze_ (6)

TBMM_insan_hk_gamze_ (2)TBMM_insan_hk_gamze_ (3)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ