logo

Temurci, ‘Anadolu Yakası ve Ataşehir İçin Tarihi Gün’

Temurci, ‘Anadolu Yakası ve Ataşehir İçin Tarihi Gün’

Ataşehir’de Ak Parti Adayını açıklayan İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul’un Anadolu Yakası için tarihi bir gün olduğunu, Üsküdar – Ümraniye metrosunun açıldığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Vekili Adayı olarak açıkladığı Mustafa Cevat Arzık’a çıktığı  yolda başarılar dileyen Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul’un Anadolu Yakası için tarihi bir gün olduğunu, Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metro Hattının ilk etabı olan Üsküdar – Ümraniye etabını hizmete açıldığını söyledi.

ATAŞEHİR ADAYIMIZI AÇIKLARKEN İSTANBUL’DA  ÖNEMLİ BİR MÜJDE VERİYORUZ

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Başkan Vekili iken Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Vekili Adayı olarak açıkladığı Mustafa Cevat Arzık’a çıktığı  yolda başarılar dileyerek, “Bu gün İstanbul’umuzun  özellikle Anadolu Yakası için tarihi bir gün. İnşallah Cuma namazı sonrası, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Üsküdar Meydanında olacağız. Çünkü Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metro Hattının ilk etabı olan Üsküdar – Ümraniye etabını hizmete almış olacağız. Ataşehir için önemi nedir? Özellikle bu metronun Dudullu – Bostancı bağlantısı düşünüldüğünde, Anadolu yakasında her yeri ilgilendiren bir metro. Belediye Başkan adayımızı açıklarken İstanbul’da çok önemli bir açılışın da müjdesini veriyoruz. Biz himet için, üretmek için ve milletimizin duası için siyasete girmişiz. Yarın Ataşehir Belediye Meclisinde sesinizin güçlü çıkmasını diliyorum. Adayımız hayırlı olsun.” diye konuştu.

ADAYIMIZ; YEREL YÖNETİMLER TECRÜBESİNE İNANDIĞIMIZ, M.CEVAT ARZIK’TIR

Ataşehir’de 1 Kasım’da ipi önde göğüsleyen teşkilat olduklarını kaydeden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, 15 Meclis Üyesi ve teşkilatınca yapılan temayül neticesinde, öne çıkan ismin Genel Başkanlarına sunulduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız bu ismi bu gün burada açıklamamızı istediler. Bu kişisel ve sadece Ataşehir’in meselesi değildir. 15 tane Ataşehir Belediye Meclis üyesi arkadaşımızın biraz sonra açıklayacağım adayımızın arkasında kapı gibi durmasını istiyoruz. Yarın yapılacak olan seçimde adayımız; yerel yönetimler tecrübesine inandığımız, Sayın Gurup Başkan Vekilimiz Mustafa Cevat Arzık’tır” sözleri ile Ak Parti Ataşehir Başkan Vekili adaylarının açıkladı.

AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİMLER ANLAYIŞI 2019’DAN ÖNCE ATAŞEHİRLİYLE BULUŞACAK

İl Başkanı Temurci, “İnşallah Mustafa kardeşimizin seçilmesi ile birlikte Ataşehir’de Ak Parti’nin yerel yönetimler anlayışını 2019’dan önce Ataşehirliyle buluşturmak ve bu 1,5 yılı çok daha güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyoruz. Bu sadece bir parti meselesi değildir. Aklı selim Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerinin bu sürece destek vermelerini ve oylarına talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 “ATAŞEHİR’DE YENİ BİR DÖNEMİ NASIL BAŞLATIRIZ?”

Ataşehir’de seçim heyecanının önceden başladığına işaret eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, seçime 1, yıl olduğunu vurgulayarak, “Bu 1.5 yıllık süre çerisinde Ataşehirli bir kardeşimiz Belediye Başkanlığını deruhte edecek. Bu sadece bir parti meselesi değildir. Ataşehir’in yolsuzluklarla anılmaması, hizmetlerle anılmasına başlamasına vesile olsun diye biz bu gün buradayız. Hangi partiye mensup olursak olalım; “Ataşehir’de yeni bir dönemi nasıl başlatırız?”ın derdi içinde olmalıyız. Ataşehir’de dürüst Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi kardeşlerim de o kötü aile fotoğrafında olmak istemeyeceklerdir. Sayın Kılıçdaroğlu’nu İngiltere’den Ataşehir’e getiren 32 soruşturma dosyasına bu şekilde sahip çıkmasını kınıyoruz. Ataşehir’de Kılçdaroğlu’na ve yanına aldığı Belediye Başkanı’na ders verileceğine inanıyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ