logo

The Green Park Art Gallery’de Ali Naki İlhan Resim Sergisi

The Green Park Art Gallery’de Ali Naki İlhan Resim Sergisi

Ali_naki-sergi_green park_art galleryAdalar Gönüllüler Merkezi Resim Öğretmeni olan Ressam Ali Naki İlhan 17. kişisel resimim sergisini Bostancı The Green Park Hotel, The Green Park Art Gallery’de açtı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Adalar Belediyesi Eğitim, Kültür, Sanat ve Gönüllüler Merkezi Resim Öğretmeni olan Ressam Ali Naki İlhan 17. kişisel resimim sergisini Bostancı The Green Park Hotel, The Green Park Art Gallery’de açtı.
Bostancı Bostancı The Green Park Hotel, The Green Park Art Gallery’de açılan sergide Ressam Ali Naki İlhan çok sayıda resim çalışması sergileniyor.
Ressam Ali Naki İlhan  Kimdir?
Ressam Ali Naki İlhan, Atatürk Eğitim Fakültesi’nde ödüllü ressamlardan olan Ünsal Toker, Orhan Tamer ve Ramiz Aydın’ın öğrencisi oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Anabilim Dalı’nda, Mehmet Özer ve Kadri Özayten’in atölyelerinde lisansını tamamladı.
İstanbul ve Datça’da otuz yıla yakın resim öğretmenliği yapan İlhan’ın yurt içi ve yurt dışında çok sayıda özel koleksiyonerlerde resimleri bulunuyor.
Bugüne kadar 20’ye yakın kişisel resim sergisi olan Ali Naki İlhan çeşitli zamanlarda çok sayıda karma sergilere de katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ