logo

12 Ağustos 2017

TRABZON MAÇKA’DA PKK SALDIRISINDA 15’LİK EREN ŞEHİT

TRABZON MAÇKA’DA PKK SALDIRISINDA 15’LİK EREN ŞEHİT

Trabzon Maçka’da erzak çaldığı belirtilen teröristlerin yerini güvenlik güçlerine gösteren 15 yaşındaki Eren Bülbül, yaşanan PKK saldırısında hayatını kaybederek şehit oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Trabzon Maçka’da bir evden erzak çalan PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda 15 yaşındaki Eren Bülbül hayatını kaybetti. PKK tarafından yapılan terör saldırısında bir jandarma astsubayın da hayatını kaybettiği açıklandı.

TRABZON VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Maçka’da yaşanan PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı ile ilgili Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,”Maçka ilçemiz kırsalında yapılan istihbarat çalışmaları sonucu 9 Ağustos tarihinde başlatılan operasyon sırasında, 11 Ağustos tarihinde, bugün saat 15.00’te bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlanmış olup operasyonel faaliyet devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Saldırının erzak çalan PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirildiğinin ifade edildiği Trabzon Valiliği, saldırı ile ilgili daha sonra, “Evden erzak çalma olayı ve bunun terörist unsurlarınca yapılmış olabileceği ihtimaline binaen bahsi geçen ev civarında sürdürülen inceleme sırasında güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmakta iken terörist unsurlarınca yapılan hain saldırı sonucu yaralanan bir sivil vatandaşımız ile aynı saldırıda yaralanan bir güvenlik personelimiz (Jandarma Astsubay Kidemli Başçavuş) KTÜ Farabi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehadet mertebesine erişmişlerdir” şeklinde açıklama yaptı.

“#ErenİyikiVarsın”a PAYLAŞIM REKORU

Öte yandan, 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ün “Biride çıkıp demiyor ki Eren İyi ki varsın” paylaşımı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ