logo

12 Haziran 2016

ÇANKIRILI DERNEK TEMSİLCİLERİ İFTARDA

ÇANKIRILI DERNEK TEMSİLCİLERİ İFTARDA

atasehir_tum_cankirililar_iftar (0)Ataşehir Tüm Çankırılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği düzenlediği iftar programı ile Anadolu Yakası dernek başkanları ile yönetim kurulu üyelerini buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un Anadolu Yakasında bulunan Çankırı dernekleri temsilcileri ile Ataşehir Tüm Çankırılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri birlik beraberliğin pekiştiği Ramazan ayında iftar sofrasında bir araya geldi.

Mehmet Bağcı başkanlığındaki Ataşehir Tüm Çankırılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği’nin Çankırılıya ait restoran olan Özsaray’da düzenlenen iftar programında İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkan Yardımcıları Selami Kaplan ve Erol Tepebaşı, ÇANDEF 1.Bölge Başkanı Zeynettin Aydın, Çankırı Platformu Ersoy Kaşak ile birlikte Maltepe, Tuzla ve Ümraniye ilçelerinin de aralarında olduğu dernek başkanları ve Ataşehir Tüm Çankırılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dernek başkanlarının kendilerini tanıttığı kısa konuşmalar ve Başkan Mehmet Bağcı’nın katılımcılara teşekkür ettiği konuşma sonrasında toplu iftar yapıldı.

İftar sonrası mekan sahibi Çankırılı hemşerileri tarafından Bolu Mudurnu’da yapımı sürdürülen Devremülk Evleri ile ilgili bir tanıtım yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ