logo

TÜM YOLLAR FİKİRTEPE BROOKYLN PARK’A ÇIKIYOR!

TÜM YOLLAR FİKİRTEPE BROOKYLN PARK’A ÇIKIYOR!

brooklyn-fikirtepe-İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni merkezi Kadıköy’deki Yeni Fikirtepe’deki “BROOKYLN PARK” kentsel dönüşm projesi ile Brooklyn’i Anadolu Yakası’na taşıyorlar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Selimoğlu Group – Pana Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Kadıköy’deki  yeni merkez Yeni Fikirtepe’deki “BROOKYLN PARK” kentsel dönüşüm projesi metro, metrobüs ile Marmaray bağlantılarına, E-5 ve TEM otoyollarına yakınlığı ile bölgedeki en iddialı projeler arsında yer alıyor.

Kadıköy’deki yeni merkez Yeni Fikirtepe’deki “BROOKYLN PARK” kentsel dönüşüm projesinin bütün hazırlıkları tamamlanmış ve Selimoğlu Group – Pana Yapı ortaklığı ile inşaatına başlanacak, 2017 yılının başında tamamlanacak. “BROOKYLN PARK” projesi 734 konuttan oluşuyor.

İstanbul’un iki ana aksı olan E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında yer alan Yeni Fikirtepe’ye ulaşmak için pek çok alternatifiniz var. Hemen yanında bulunan iki metro istasyonuyla, Metrobüs ve Marmaray bağlantısıyla, deniz ulaşımına yakınlığıyla, 2016 yılında hizmete girecek Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde bulunan lokasyonuyla size benzersiz bir ulaşım kolaylığı sunuyor.

BROOKLYN’DE OTURUN İSTANBUL’U YAŞAYIN!

Brooklyn’i Anadolu Yakası’na taşıyoruz! Geleceğin İstanbul’unu bugünden tasarlayan Brooklyn Park, Anadolu Yakası’nın yeni merkezi Yeni Fikirtepe’de yükseliyor!

BROOKYLN PARK

Proje Bilgileri

Şirket: Selimoğlu Group – Pana Yapı

Yapı Adres: İstanbul – Kadıköy / Fikirtepe

Ünite Tipleri 1 + 12 + 13 + 14 + 1

Ünite Tipi: Rezidans m² aralığı: 73.28 – 246.52

Fiyat aralığı:405.000TL – 1.542.000TL

Teslim tarihi: Mayıs 2017, Ünite sayısı:731, Proje alanı:113.000 m², Arsa Alanı:14.500 m²

Kadıköy’deki yeni merkez Yeni Fikirtepe’deki “BROOKYLN PARK” Selimoğlu Group – Pana Yapı ortaklığı ile hayata geçiyor.

SELİMOĞLU GROUP

“Selimoğlu Group”un inşaat sektöründeki faaliyetlerinin temeli 1961’de atıldı. O tarihten günümüze inşaat sektöründe hizmet vermekte olan “Selimoğlu Group” bu süreçte Nazım Selimoğlu tarafından kurulup 2. kuşak çocukları, tarafından iş hacmi önemli ölçüde büyütülerek günümüzde 3. kuşak çocukları tarafından şirket group boyutuna getirilmiştir.

2005 yılına kadar inşaat sektöründe yer alan Selimoğlu, Bu süreçte inşaat sektöründeki başarı seviyesini piyasa beklentilerinin üzerine çıkartarak sektördeki gücünü teknoloji ve kaliteyle birleştirip konut piyasasında markalaştı. Günümüzde “Selimoğlu Group” çatısı altında 7 şirket faaliyet göstermektedir. 400’den fazla çalışanıyla bugüne kadar 10.000’in üzerinde konut inşa etmiştir.

PANA YAPI

PANA YAPI A.Ş. 2010 yılında ticaret hayatına başlamış, gerçekleştirdiği projeler ile deneyim ve özgüvenini her geçen gün daha da sağlamlaştırmıştır.

Hayata geçirdiği projeler sayesinde gittikçe büyüyen ve çözüm ortaklarının güvenini kazanan PANA YAPI A.Ş., Fikirtepe’de hayata geçireceği rüya şehirlerle adından söz ettirmeye devam ettirme istemektedir.

Genç, dinamik ve konusunda uzman kadrosuyla teknolojiyi, kaliteyi ve en önemlisi insan faktörünü göz önünde bulunduran PANA YAPI günümüzde Türkiye’nin öncü ve güvenilir firmaları arasında yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ