logo

Turan Dolu ‘Kadın Eli Çadırı İle Kadın Dayanışması Oluştu’

Turan Dolu ‘Kadın Eli Çadırı İle Kadın Dayanışması Oluştu’

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği en etkin projelerden, üreten kadınların emeklerini sergiledikleri “Kadın Eli Çadırı” projesi tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadın Eli Çadırı” projesi ile ciddi bir kadın dayanışması oluştuğunu, bu dayanışmayı daha da büyüterek Ataşehir Kent Konseyi Kadın Meclisini oluşturmak istediklerini kaydeden Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, emeğe verdikleri önemin altını çizerek, “Emek bizim için kıymetlidir. Bu emeği ortaya koyan sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent Konseyi birlikte gerçekleştirdiği “Kadın Eli Çadırı” projesinin kapanışında konuşan Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, bazı eksikliklerin yaşandığını, buna rağmen projenin beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü kaydederek, “Bazı eksikliklerimiz oldu. Bu eksiklikleri bizde sizinle beraber yaşayarak öğrendik. Başlarken hayal ettiklerimizin, istediklerimizin bir kısmı gerçekleşmedi. Hayal ettiklerimizin ötesinde şu gerçekleşti; burada ciddi bir kadın dayanışması oluştu. Biz bu kadın dayanışmasını daha da büyüterek, daha da geliştirerek, daha ciddi etkinlikler gerçekleştirmek zorundayız. Emek bizim için kıymetlidir. Bu emeği ortaya koyan sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

“Kadın Eli Çadırı” projesi ile oluşan bu kadın dayanışmasını geliştirmek zorunda olduklarının altını çizen Dolu, “Daha ileri götürmek zorundayız. Herkesin ciddiye alacağı şekilde büyütmek zorundayız. Sizler daha iyisine layıksınız. 15 gün boyunca burada her türlü zor koşullara rağmen emeğinizi sergilediniz. Bu sizin başarınız… Bu çadırın yıldızlarından en başından beri projeyle ilgilenen, biz yokken bizi aratmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu dayanışmayı eksiksinden daha da büyüterek Ataşehir Kent Konseyi kadın meclisini oluşturmak istiyoruz. Kent Konseyi her zaman yanınızda olacak ortak. Sizler ve bizler bir araya geldiğimiz zaman çok ciddi şeyler ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Başkan Turan Dolu, her koşulda projeyi savunan, projenin gerçekleşmesinde önemli katkısı olan Nilgün Özdemir’e katkılarından dolayı plaket verdi.

Birlikte çalışmanın çok güzel olduğunu söyleyen Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Nilgün Özdemir, kadın erkek olarak cinsiyet üzerinden ayrımı doğru bulmadığını, kişiyi insan olarak gördüğünü kaydederek, mum ışığına bile tahammül edilemeyen karanlık bir süreçte bu tür aydınlık projelerin devamının geleceğini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ