logo

Türk Kadın Futbolunda En Erken Gollerden Biri Akaba’dan

Türk Kadın Futbolunda En Erken Gollerden Biri Akaba’dan

Kireçburnu ile Ataşehir Belediye Spor Kadın futbol takımları 13. Hafta erteleme maçında Akaba’nın 21.saniyede attığı gol Kadın futbol liglerinin en erken golleri arasında yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

14 Mart Çarşamba günü Sarıyer Çayırbaşı Stadı’nda Kireçburnu ile Ataşehir Belediye Spor Kadın futbol takımları arasında oynanan Kadınlar Futbol 1.Ligi 13. Hafta erteleme maçında Akaba’nın 21.saniyede filelere gönderdiği gol, Türk Kadın futbol liglerinin en erken golleri arasında yer aldı.

İstanbul Sarıyer’deki Çayırbaşı Stadı’nda oynanan ve 18 forma numaralı Henrıette Mıchele Akaba Edoa’nın henüz 20.saniyesinde yaptığı vuruş ile fileleri havalandırarak tarihe geçtiği karşılaşmada Ataşehir Belediye Spor Kadın futbol Takımı, Kireçburnu kadın Futbol takımını 9 – 0 yendi. Maçın ilk 5 dakikasında 3 gol kaydedildi.

KADIN FUTBOLUNDA EN ERKEN GOL 12.SANİYEDE

Kadın Futbolunun en erken gollerinden biri 2016 Rio Olimpiyatları kadın futbol elemelerinde Amerika ile Kosta Rika arasında oynanan mücadelede kaydedildi.

Amerika milli takımının yıldız oyuncusu Alex Morgan, Amerika’nın  5-0 kazandığı maçın henüz 12. saniyesinde Kosta Rika ağlarını havalandırarak tarihe geçti.

TÜRK MİLLİ TAKIMI DÜNYA KUPASINDA 11. SANİYE İLE TARİHE GEÇTİ

Türk Milli Takımı oyuncusu Hakan Şükür’ün 11. saniyede Dünya Kupası tarihindeki en hızlı golü Güney Kore ile Türkiye arasında oynanan maçta kaydedilmişti.

BAŞLAMA VURUŞUYLA GELEN GOL

Rusya 2.Lig Güney Grubu maçında Mitos ile Olimpia Gelendzhik arasınd oynanan ve Mitos 2-1 sonuçlanan maçta Mitorslu oyuncu Michail Osinov başlama vuruşundan gol atarak tarihe geçti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ