logo

TÜRK KIZILAYI ATAŞEHİR ŞUBESİ İLK YARDIM MERKEZİ AÇILIYOR

TÜRK KIZILAYI ATAŞEHİR ŞUBESİ İLK YARDIM MERKEZİ AÇILIYOR

atasehir_kizilayYurt içi ve yurt dışında yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla adından söz ettiren Türk Kızılayı, İlk Yardım Merkezi’ni törenle hizmete açıyor.

Yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü insani yardım operasyonları ile uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Türk Kızılayı, ilk yardım eğitimleri konusunda da önemli bir çalışma yürütüyor.

TÜRK KIZILAYI ATAŞEHİR ŞUBESİ İLK YARDIM MERKEZİ TÖRENLE AÇILIYOR

Ülke geneline yayılmış olan şubeleri aracılığıyla talep eden tüm kurum ve kuruluşlara ilk yardım eğitim hizmeti veren Türk Kızılayı, bu hizmetine her geçen gün yeni merkezler ekliyor. Son olarak Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi de İlk Yardım Merkezi’ni törenle hizmete açacak. Her yıl binlerce insana ilk yardım eğitimi veren Türk Kızılayı, bu sayede daha geniş kitlelere ulaşacak, sertifikalı ilk yardım uzmanları yetiştirecek.

20 kişilik eğitim sınıfı ile alanında önemli bir eğitim tesisi olan İlk Yardım Merkezi’nin açılışına Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın yanı sıra Şube Başkanları, Kızılaycılar, bürokratlar ve vatandaşlar da katılacak.

16 Bin 151 Kişiye Eğitim

Ataşehir Şubesi bünyesinde açılacak olan merkez sayesinde 27 İlk Yardım Merkezi’ne ulaşacak olan Türk Kızılayı, 2013 yılı sonu itibariyle toplam 16 bin 151 kişiye ilk yardım eğitimi vererek bu alanda Türkiye’de bir marka olduğunu kanıtlamıştı.

Türkiye’de önemli bir açığı kapatmak için büyük gayret gösteren Türk Kızılayı’nın Ataşehir Şubesi bünyesinde hizmete girecek olan İlk Yardım Merkezi’nin açılış töreninde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih  : 19.09.2014 (Cuma)

Saat   : 15.00

Adres : Vedat Günyol Bulvarı Atatürk Mahallesi No: 15 (Bilfen Koleji yanı )

Ataşehir- İstanbul

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ