logo

TUTUKLU GAZETECİLERİN ARKADAŞLARI ADALET İÇİN YÜRÜDÜ

TUTUKLU GAZETECİLERİN ARKADAŞLARI ADALET İÇİN YÜRÜDÜ

Adalet Yürüyüşü’nün 24. günündeki etabına tutuklu gazetecilerin arkadaşları katılıp, ‘Gazetecilere Özgürlük’ yazılı tişörtlerle yürüyerek “Adalet Yürüyüşü”ne destek verdi.

Gazeteci Ahmet Şık’ın eşi Yonca Şık ve 25 kişilik grup yürüyüşe destek verdi.

Adalet Yürüyüşü’nün 24. günündeki etabına tutuklu gazetecilerin arkadaşları da katıldı.

Üzerlerinde ‘Gazetecilere Özgürlük’ yazılı tişörtlerle alana gelen gruba CHP İstanbul Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş eşlik etti.

Cumhuriyet Muhabiri Ahmet Şık’ın eşi Yonca Şık’ın da aralarında olduğu 25 kişilik grup CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir süre yürüdü.

Kılıçdaroğlu yürüyüş sırasında “Tutuklu gazetecilere selam söyleyin, onların adaleti için de yürüyoruz” dedi. Tutuklu gazetecilerin arkadaşları ve eşleri de Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu kortejde SÖZCÜ Gazetesi’ni temsilen gelen beş kişiyle de kortejde yürüdü. Gökmen Ulu ve Mediha Olgun’un arkadaşları da Kılıçdaroğlu’na desteklerinde ötürü teşekkür etti. Kılıçdaroğlu Sözcü muhabiri Bora Erdin’e “SÖZCÜ’nün, Gökmen’in ve Mediha’nın yanındayız” dedi.

Gazetecilere yürüyüşte eşlik eden CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ise “178 gazeteci şu an tutuklu… Türkiye bu ayıptan bir an önce kurtulmalı” ifadesini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ