logo

Tuzlalı Çankırılılardan İftara Yoğun İlgi!

Tuzlalı Çankırılılardan İftara Yoğun İlgi!

cankiri_tuzla_iftarTuzla’daki 6 Çankırı köy derneğince Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programı Tuzlada yaşayan Çankırılılardan yoğun ilgi gördü. Tuzla’da iftar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kızılırmak Tepealagöz Köyü Derneği, Çerkeş Hacılar Köyü Derneği, Yapraklı Kavak Köyü Derneği, Eldivan Çiftlik Köyü Derneği, Çankırı Merkez Ahlat Köyü Derneği, Çankırı Merkez Çivi Köyü Derneği işbirliğinde Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına 1500’e yakın kişi katıldı.

Katılı9m yoğun olunca bazı davetliler yer bulmakta sıkıntı çekerken tesisin kapasitesi aşıldığı için serviste aksamalar yaşandı. Katılımın beklenenden yüksek olması yetkililerin de ilgisini çekti.

IMG_0066

Tuzla’da bulunan 6 Çankırı köy derneği tarafından Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı ile birlikte; Tuzla Belediye Başkanı yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural ve Mehmet Çelikel, Tuzla Sağlık Grup Başkanı Hüdaverdi Kul, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Kurulu üyeler,  Çankırı Ekonomi Kalkınma Platform Başkanı Ersoy Kaşak, İstanbul’daki Çankırı il, ilçe ve köy dernek başkanları Çankırı Tv Yönetim Kurlu Başkanı Barbaros Özdemir, Turyap Müdürü İsmail Demiray, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Salih Gündoğdu, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Muammer Çukur, eski Tuzla Çankırılılar Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu, Ak Parti İsdtanbul Mv. Aday Adayı Erdal Yılmaz, Ak Parti Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğan, Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın, Pendik Çankırılılar derneği Başkanı Engin Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, STK, birlik ve dernek başkan ve yöneticileri, davetlileri ile Tuzla’da yaşayan Çankırılılar katıldı.

IMG_0043

Çankırılılar Ülke, Millet ve Tuzla İçin Çok Kıymetli

Çankırılıların ülke, millet ve Tuzla için de çok kıymetli olduğunu her zamana ifade ettiğini hatırlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı, “Milli, manevi değerleri ile bu ülkenin çimentosu olan birkaç il varsa, bir tanesinin de Çankırı olduğunu her zaman ortaya koydu. Çankırılılarla beraber olmaktan her zaman onur duydum. Tuzlamızı geleceğe hazırlarken en güzel organizasyonları, en güzel çalışmaları beraber yapmak dileği ile hem Kadir Gecenizi hem de mübarek bayramınızı kutluyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

IMG_0108

 

IMG_0096

İstanbul’da 132 Çankırı derneği olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, tuzla’da da çok önemli Çankırı dernekleri olduğunu vurgulayarak; Tuzla belediyemizle birlikte bu iftar organizasyonunu yapan 6 derneğimiz var. Bunlar; Tepealagöz Köyü Derneği, Hacılar Köyü Derneği, Kavak Köyü Derneği, Çiftlik Köyü Derneği, Ahlat Köyü Derneği, Çivi Köyü Derneği. Ben bu dernek başkanlarımıza ve dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Önceki gün Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Çankırı’nın önde gelenlerinin karıldığı Büyük Çankırı İftar Programını gerçekleştirdik. Bu tür etkinlikler hem Çankırımıza hem de Çankırımız insanının birlik ve berberliğin aşılanmasına kaynaşmasına ve dayanışmasına, ramazanın ruhuna uygun şekilde yaşamamıza vesile oluyor. Bin aydan hayırlı olarak müjdelenen mübarek Kadir Gecemizi mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar, Kadir Gecesi ve bayramlar diliyorum” dedi.

Sevilen Çankırılı sanatçılar Sami Yalçın ve Oğuzhan Yılmaz ile sanatçı konukların da katıldığı iftar programı Çankırılıların kaynaşmalarına vesile oldu.

IMG_0069

IMG_0032_IMG_0047IMG_0063

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ