logo

UYUŞTURUCUYA KARŞI KAMERA KARŞISINDA

UYUŞTURUCUYA KARŞI KAMERA KARŞISINDA

edal_bakir_sinemaErzincanlı sinema oyuncusu Erdal Bakır günümüzde gençlerin baş belası tuzağı “madde bağımlılığı”nı konu alan son sinema filmi projesi Deli Seyit filminde rol aldı.

Uzun yıllardır dizi ve sinema oyunculuğu yapan Erzincanlı oyuncu Erdal Bakır son olarak günümüzün baş belası gençlerin tuzağı olan uyuşturucu “bonzai”yi konu alan Deli Seyit Sinema filminde yer aldı.

Filmde Torbacı Fuat  (Uyuşturucu satıcısı)  karakteri ile kamera karşısına gecen Erdal bakır ilk defa böyle bir rolde ekran karşısına geçtiğini söyledi.

OYUNCU ERDAL BAKIR UYUŞTURUCUYA KARŞI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Çekimlerin İstanbul Kartal’da yapıldığı, yönetmenliğini Gökmen yıldız’ın yaptığı filmde uyuşturucu batağına düşen hayatları konu alındığı, uyuşturucunun zararlarını, İnsan üzerindeki etkilerini, kullananın kendisine, ailesine, çevresine ve topluma verdiği zararların ele alındığını söyledi.

Özellikle böyle toplumsal mesaj ileten Sinema filminde rol aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Erdal bakır, “rol gereği de olsa bazı olayları toplumun yararına canlandırmamız gerekiyor” dedi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ