logo

Yarkadaş, ‘Türkiye’nin Yeni Seslere İhtiyacı Var’

Yarkadaş, ‘Türkiye’nin Yeni Seslere İhtiyacı Var’

Üsküdar İskelesi’nde seçim çalışmalarına katılan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, yurttaşlara seçimlere katılma, CHP’ye ve Cumhurbaşkanı adayları İnce’ye  oy verme çağrısı yaptı.

Yarkadaş: “İnce’ye ve CHP’ye vereceğiniz her oy, Türkiye’yi aydınlığa bir adım daha yaklaştıracak.”

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, yurttaşlara seçimlere katılma çağrısı yaptı.

Üsküdar İskelesi’nde partilileriyle seçim çalışmalarına katılan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Türkiye’nin kurtuluşuna 3 gün kaldı. Muharrem İnce ile CHP’ye vereceğin bir oy, Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe kavuşturacak” dedi.

Vatandaşlara CHP ile Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin tanıtım broşürlerini de dağıtan Yarkadaş, “AKP iktidarının yarattığı bu karanlıktan kurtulabilmek ve Türkiye’yi aydınlık günlere kavuşturabilmek sizin elinizde. Pazar günü sandıklara gittiğinizde bir oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bir oy Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’ye verin” diye seslendi.

“YENİ SESLERE İHTİYACIMIZ VAR”

İskelede toplanan kalabalığa seslenen Yarkadaş şöyle konuştu:

“Türkiye’nin yeniden demokrasiye dönmesi ve hukuk devleti olması için pazar günü sandıklara gidelim ve oylarımızı kullanalım. Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti, Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapalım.

AKP iktidarının yarattığı bu karanlıktan artık sıkıldık, yorulduk, bunaldık. Türkiye’nin bir yeniliğe ihtiyacı var. Yeni seslere ihtiyacı var, yeni yüzlere ihtiyacı var, yeni icraatlere ihtiyacı var. Bunu hep birlikte gerçekleştirebiliriz. ‘’Bir oydan ne olur?’’ demeyin. Bir oyla Türkiye’nin geleceğini değiştirirsiniz. Bir oyla Türkiye’nin kaderini değiştirirsiniz. Bir oyla çocuklarınıza güzel bir gelecek hediye edersiniz.”

Yarkadaş sözlerini şöyle sürdürdü:

“O yüzden tüm Üsküdarlılara diyoruz ki;  16 Nisan referandumunda AKP karanlığına nasıl direndi ve %53’le ‘Hayır’ oyu verdiyseniz, o %53’ün üstüne bir 8-10 puan daha koyalım ve AKP iktidarını sonlandıralım. Türkiye’yi Millet İttifakı’yla bambaşka bir dünyaya taşıyalım. Biz Türkiye’nin, tüm yurttaşlarının barış içinde, kardeşçe, el ele, dostça, omuz omuza yürümesini, yaşamasını ve geleceğe uzanmasını istiyoruz. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisi’ne vereceğiniz her bir oyun, Türkiye’nin aydınlık geleceğine atılmış bir imza olacağını düşünmelisiniz.”

“AKP’NİN ENERJİSİ TÜKENDİ”

AKP’nin ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın artık Türkiye’yi yönetebilecek enerjisinin kalmadığını da belirten Yarkadaş, sözlerini şöyle tamamladı:

“AKP’den kurtulmak ve yeni bir gelecek inşa edebilmek için bir şansımız daha var… Sizleri bu yüzden pazar günü yapılacak olan seçimlere katılmaya, görev almaya ve sandıklarda oylar sayılana kadar bizimle birlikte bu demokrasi mücadelesine omuz vermeye çağırıyoruz. Üsküdar, İstanbul’da demokrasinin en önemli kalelerinden biri olduğunu 16 Nisan referandumunda göstermişti. Şimdi 24 Haziran seçimlerinde de aynı geleneği sürdüreceğinden hiçbir şüphemiz yok.

Gelin Pazar günü sandıklar da oy kullanarak Türkiye’yi demokrasiye kavuşturun. Kanun Hükmünde Kararname mağdurlarının yeniden işe dönebilmesi, ekmeklerine kavuşabilmesi, cezaevinde haksızca yatan binlerce insanın yeniden hayat kurabilmesi ve evine ekmek götürebilmesi için bir oy verin. Oy verirseniz Türkiye’nin geleceğini kurarsınız.”

Yarkadaş’ın konuşmasının ardından, Üsküdar İskelesi’nde halaylar çekildi, türküler söylendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ