logo

Yenisahra İmar Planı Meclisin Şubat Gündeminde

Yenisahra İmar Planı Meclisin Şubat Gündeminde

Ocak ayında gündeme alınan Yenisahra ve Çevresi 1/1000 ölçekli 1.Etap Revizyon Uygulama İmar Planı görüşülmek üzere Ataşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı gündeminde.

 Recep Kenan/itvhaber.com

Sadi Özata başkalığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Şubat ayı gündeminin 16.maddesinde yer alan Yenisahra Mahallesi ve Çevresi 1/1000 ölçekli 1.Etap Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun raporunun gündemde kalmasına karar verildi.

YENİSAHRA 1/1000 RUİP ŞUBAT GÜNDEMİNDE

Ocak ayında gündeme alınan ve komisyonda görüşülen 16. Maddedeki “Yenisahra ve Çevresi 1/1000 ölçekli 1.Etap Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 25/01/2018 tarihli raporu komisyon raporunun gündemde kalmasına oybirliğiyle karar verildi.

Yenisahra Mahallesi ve Çevresi 1/1000 ölçekli 1.Etap (RUİP) Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun raporunun Cuma günü gerçekleşecek olan Şubat ayı son oturumunda oylanarak kabul edilmesi bekleniyor. Ataşehir Belediye Meclisi’nde oylanarak kabul edilecek olan Yenisahra Mahallesi ve Çevresi 1/1000 ölçekli 1.Etap RUİP (Revizyon Uygulama İmar Planı)’nı onay için İBB Meclisine gönderilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ