logo

‘Yeşilay Ataşehir’de Şengül Karslı İle Devam!

‘Yeşilay Ataşehir’de Şengül Karslı İle Devam!

yesilayTürkiye Yeşilay Cemiyeti Ataşehir şubesi 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Kurucu Başkan Av. Şengül Karslı tekrar başkanlığa seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz aylarda kurulan Yeşilay Ataşehir Şubesi ilk olağan genel kurulunu yaptı. Yapılan seçimde Kurucu Başkan Av. Şengül Karslı ile devam kararı çıktı.

Sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet verdiği için “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan kurum olan Yeşilay Ataşehir Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen Yeşilay Ataşehir Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimle Kurucu ve mevcut Başkan Av. Şengül Karslı başkanlığa yeniden seçildi.

Yeşilay Ataşehir Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimle Şengül Karslı ile devam kararı çıkarken yönetim kurulu; Süleyman Akın, Kaya Sönmez, Şamil Albayrak, Mustafa Ertop, Volkan Kayabaşı, Şevki Sönmez, İnci Özeke Levent Demirkaya, Gül Akgüç, Niyazi Alemdar, Hilal Arslan’dan oluştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ