logo

Zekeriya Açıkgöz, ‘Çıtayı Yükselttik Daha Yükseğe Taşınacak’

Zekeriya Açıkgöz, ‘Çıtayı Yükselttik Daha Yükseğe Taşınacak’

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz: “Bizler Çankırı’ya hizmette çıtayı yükselttik, Bizden sonra görev yapacak arkadaşlarımın, çıtayı daha da yükseklere taşıyacağına inancım tamdır”

Recep Kenan/itvhaber.com

Boğazda düzenlenen veda gezisinde konuşan ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “Bizler Çankırı’ya hizmette çıtayı yükselttik, Bizden sonra görev yapacak arkadaşlarımın, sizlerden alacağı güçle çıtayı daha da yükseklere taşıyacağına inancım tamdır” dedi.

25 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek ÇANDEF 7. Olağan Genel Kurul öncesi 4.5 yılık 2 dönem Genel Başkanlık süresi sona erecek olan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, veda niteliğindeki Boğaz gezisinde; ÇANDEF yönetimindeki mesai arkadaşları, Çankırı STK yöneticileri, iş insanları, bürokratları ile Çankırılı hemşerilerini bir araya getirdi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz’ün ev sahipliğinde Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gezinti Gemisi ile İstanbul Boğazı gezintisiyle gerçekleşen kahvaltılı veda buluşmasına Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile birlikte; Çankırı Eğitim kültür ve Yardımlaşma  Vakfı Başkanı Mustafa Can, Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Çankırı Vakfı eski Başkanı Sami Soydal, Çankırılı TRT THM Sanatçısı Zehra Ganioğlu, ÇANDEF 7. Olağan Genel Kurul Genel Başkan adayları Zeynettin Aydın, Hüseyin Pilavcı ve Mevlüt Kandemir, Çankırı STK, birlik, dernek başkan ve yöneticileri, davetliler ve Çankırılılar katıldı.

Çankırı TV Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Özdemir’in sunuculunu yaptığı kahvaltılı program  Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu’nun 18 Mart nedeniyle Şehitler için yaptığı dua ile başladı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz, 2 dönem ve 4,5 sene süre ile yaptığı ÇANDEF Genel Başkanlık görevinin sona ereceğini, tüzük gereği adaylığının söz konusu olamayacağını, şu ana kadar birbirinden değerli 3 adayın başvurusunun olduğunu kaydettiği konuşmasında bütün adaylara aynı mesafede olduğunu, seçim sonrasında delegeleri kararına saygı göstereceğini ve diğer adayların da sonuca saygı duyarak seçilen yeni “Genel Başkan”ın etrafında kenetlenilmesi gerektiğini söyledi.

Zekerya Açıkgöz

Recep Kenan paylaştı: 18 Mart 2018 Pazar

BİZLER ÇITAYI YÜKSELTTİK, DAHA YÜKSEĞE TAŞINACAĞINA İNANCIM TAMDIR

103’cü yıl dönümü kutlanan tarihte eşi benzeri olmayan Çanakkale Zaferi’ni yad, şehitlerimize rahmet niyaz ederek konuşmasını sürdüren İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz, veda mahiyetinde kahvaltılı gezi programı düzenlediklerinin altını çizerek, “Her veda yeni buluşmalara gebedir. Ülkemizin 4 tarafı düşmanlarla çevrili. Birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece Çanakkale Zaferi’nde olduğu gibi ülkemizin sınırlarını düşmanlardan, hainlerden, teröristlerden korumuş oluruz. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığı, hatta yönetim kurulu üyeliği talebinde bulunmama rağmen kendimi ÇANDEF’in içinde buldum. 2013’ün 18 Eylül’ünde Federasyon Başkanlığı bizlere nasip oldu. O dönemki Federasyon Başkanımız Vahap Yartaş’ın vefatı üzerine Yönetim Kurulumuz görevi bana nasip etti. 2014 yılında ve 2016 yılında 2 yıl daha sizlere hizmet etme görevi değerli delegelerimizin oyları ile tevdi edildi. Görev yaptığım süre içerisinde çok değerli büyüklerimizin katkısı oldu. Bizler Çankırı’ya hizmet noktasında çıtayı yükselttik. Bizden sonra görev yapacak arkadaşlarımın, sizlerden alacağı güçle çıtayı daha da yükseklere taşıyacağına inancım tamdır” diye konuştu.

Vakıf MUSTAFA CAN

Recep Kenan paylaştı: 18 Mart 2018 Pazar

Çankırı Eğitim kültür ve Yardımlaşma  Vakfı eski Başkanı Sami Soydal, Çankırı Eğitim kültür ve Yardımlaşma  Vakfı Başkanı Mustafa Can’ın da yaptıkları kısa konuşmalarla İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz’ün görevine vedası ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Konuşmaların ardından İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz’ÇANDEF 7. Olağan Genel Kurul Genel Başkan adayları Zeynettin Aydın, Hüseyin Pilavcı ve Mevlüt Kandemir ile birlikte ve diğer katılımcılarla fotoğraf çektirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ