logo

1074 Çankırıspor: ‘Bu Bir Hak Arama Mücadelesidir’

1074 Çankırıspor: ‘Bu Bir Hak Arama Mücadelesidir’

Çankırı ilinin futbol liglerindeki tek temsilcisi 1074 Çankırıspor, TFF tarafından verilen haksız karar neticesinde 3. Lige çıkması engellendiği iddiasıyla basın açıklaması yapıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

1074 Çankırıspor aynı kaderi paylaşan 4 kulübün taraftarı ve yöneticileri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligden düşme kararının kaldırılması ve buna bağlı olarak liglere terfi kararında adil olunmadığı gerekçesi ile uygulamaya tepki gösteriyorlar.

TFF RİVA TESİSLERİNDE KARARIN DÜZELTİLMESİ TALEBİNİ DİLE GETİRECEKLER

Bu kapsamda 1074 Çankırıspor ve aynı durumdaki diğer kulüp yönetici ve taraftarlarının katılımı ile Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesislerinde basın açıklaması yaparak kararın düzeltilmesi talebini dile getirecekler.  

“BU BİR HAK ARAMA MÜCADELESİDİR”

1074 Çankırıspor temsilcisi Ömer Bezci tarafından yapılan açıklamada, “Çankırı ilinin futbol liglerindeki tek temsilcisi 1074 Çankırıspor’un, TFF tarafından verilen haksız karar neticesinde hak ettiği 3. Lige çıkması engellenmiştir. Bizimle aynı durumda olan dört kulüple birlikte yarın 13:00’da TFF nin Riva’daki binası önünde basın açıklaması yapacağız. Bu bir hak arama mücadelesidir. İmkanı olan bütün hemşerilerimizi yarınki basın açıklamasında yanımızda görmek istiyoruz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ