logo

19 Mayıs Kutlamaları Atatürk’ün Manevi Huzurunda Başladı

19 Mayıs Kutlamaları Atatürk’ün Manevi Huzurunda Başladı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak “Milli Mücadele”yi başlatmasının 101’inci yılı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu törende, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu tarafından çelenk sunuldu. Törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak Atatürk ve arkadaşlarına saygılarını sundular.

Cumhuriyet Meydanı’nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın aralarında olduğu siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ