logo

Ataşehir’de Öğretmenler Çevre için Yarıştı

Ataşehir’de Öğretmenler Çevre için Yarıştı

cocuk _ senligiAtaşehir Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerine yönelik düzenlenen “Çevre Konulu Afiş Yarışması”nda kazananlar belli oldu.

Hava kirliliği, su kirliliği, toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma ve çevre koruma gibi konularda tasarlanan afişlerin yarıştığı yarışmada jüri değerlendirmesi yapıldı.

35 afişin yarıştığı yarışmada birinciliği Ayşe Seda Tuğut (Celal Yardımcı Ortaokulu), ikinciliği Sibel Özcan (Mehmet Rauf Anadolu Sağlık Meslek Lisesi), üçüncülüğü Hatice Kılıç (Yeni Çamlıca Leman Ana Ortaokulu) ve mansiyon ödülünü de Sebiha Işıkber Dudak (Mustafa Kemal Anadolu Lisesi) kazandı.

Yarışmada birinciliği kazanan öğretmen 5.000 TL, ikinciliği kazanan öğretmen 4.000 TL, üçüncülüğü kazanan öğretmen 3.000 TL ve mansiyon ödülünü kazanan öğretmen de 1.000 TL ile ödüllendirildi.

Çevresel sorunların çözümünde toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğü vurgusuyla; çevresel kaynakların korunması, kirliliğin önlenmesi ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için herkesin çevreyi koruma bilincine sahip olması gerekliliğiyle Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından hazırlanan afiş yarışmasıyla öğretmenlerin gözünden çevre sorunları dile getirildi.

yarısma_1

yarısma1_1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ