logo

23 Nisan Coşkusu Maltepe Sokaklarına Taştı

23 Nisan Coşkusu Maltepe Sokaklarına Taştı

Maltepe’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği bir programla ellerinde bayraklı çocuklar eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Maltepe’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği bir program eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı. 7’den 77’ye büyük, küçük herkesin ellerinde bayraklar ile kutlamalara eşlik ettiği Maltepe’de, şarkılar ve marşlar eşliğinde çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Maltepe Belediyesi, her 23 Nisan’da olduğu gibi, bu 23 Nisan’da da ilçedeki çocukların yüzlerini güldürdü. Otobüsler eşliğinde, çeşitli çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen bando ekipleri, yer yer sokaklara da inerek çocukların sevdiği şarkı ve marşları çaldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuğu, genci ve yaşlısı binlerce Maltepelinin hem eşlik edip, hem de katıldığı bu etkinliklerle kutlanırken, çocuklara içinde Atatürk posterleri, bayrak, balon, süsleme gereçleri, dergi ve kitabın yer aldığı bir hediye paketi verildi.

MALTEPELİ MİNİKLER BARIŞ İSTEDİ

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın yıldönümüyle ilgili bir açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek millet iradesini her şeyin üstünde tutan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yılı kutlu olsun. Küçük hanımlar ve küçük beyler, ayrıca Maltepe’mizin kreşlerinde büyüyen Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı evlatlarımız bu bayramda dünya çocukları için barış ve kardeşlik istedi. Kendileri sevgiyle öpüyorum, var olsunlar” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ