logo

23 Nisan’da Anadolu’nun Sarp Yamacında Türk Bayrağı

23 Nisan’da Anadolu’nun Sarp Yamacında Türk Bayrağı

Koronavirüs (Kovid 19) salgını kısıtlamasıyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 100. açılış yıl dönümünde Anadaolu’da sarp yamaç dev bayrakla süslendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 100. açılış yıl dönümü Koronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri ile ve kısıtlı törenlerle kutlanırken, balkonlardan İstiklal Marşı’nın okunması gibi çeşitli etkinliklerle kutlamalara renk katıldı.

Virüs salgını kısıtlamaları altında kutlanan ve tarihe geçecek olan 23 Nisan’da balkonlar pencereler al bayraklarla donatılırken Anadolu’da Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü’nde Ilgaz Dağı’nın güneyindeki sarp yamaca Türk Bayrağı asıldı.

Çankırı Ilgaz ilçesi Çörekçiler Köyü muhtarı ve köylülerinden oluşan bir ekip tehlikeleri göze alarak, tüm köy ile birlikte E80 karayolunu kullananlar tarafından rahatlıkla görülebilecek dev bayrağı köyün yakınında bulunan Ilgaz Dağı’nın devamındaki sarp yamaca dev Türk Bayrağı astılar.

Çörekçiler Köyü Muhtarı Hasan Usta, köylülerden Cemil Avcı’nın yer aldığı bir ekip tarafından koronavirüs salgını tedbiri kapsamındaki fiziki mesafe kurallarına bağlı kalarak, zor koşullarda gerçekleştirilen operasyonla dev Türk Bayrağını Tülü Tepe adıyla bilinen sarp yamaca astılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ