logo

sevgi_seli_Sevgi Seli Engelliler Derneği ve T.C. Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile ortak yürütülen proje kapsamında yaklaşık 650 kişilik katılımla iftar programı düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Programda, Sevgi Seli Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hafiz Engin Aydın Kuran-ı Kerim tivaleti ve okuduğu ezanla iftarlar açıldı.

Ak Parti Kadıköy ve Ataşehir ilçe teşkilatlarının yoğun katılım ve desteği ile düzenlenen Sevgi Seli Engelliler Derneği iftar programına; Ak Parti Kadıköy İlçe Başkan yardımcıları Fatih Saruhan, Metin Çağlayan, Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Dereci, Özkan İncir, İşitme Engelliler Federasyonu Onursal Başkanı Fevzi Cebesoy, İstanbul Taksiciler Odası Ataşehir Şube Başkanı Fuat Bektaş, dernek, STK başkan ve yöneticileri ile engelliler ve aileleri katıldı.

Sevgi Seli Derneği Genel Başkanı Fahri KOL İftar Yemeği sonrası katılımcıları selamladığı açılış konuşmasında Ramazan, Kadir Gecesi ve Ramazan bayramı kutlama mesajını iletti.

“Engelsiz Yaşam Kolay İstihdam Projesi” ile ilgili bilgi veren Sevgi Seli Derneği Genel Başkanı Fahri Kol Fahri Kol konuşmasında; “T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak yürütülen Engelsiz Yaşam Kolay İstihdam Projesine ilgi büyüktü. İşsiz engelli kalmayacak, Önce Eğitim vereceğiz, sonra istihdam sağlayacağız. Ayrıca Kosgeb eğitimi ve sertifikası ile 30.000 TL hibe 50.000TL faizsiz kredi imkanı sağlayarak, engellileri kendi işlerinin patronu yapacağız ve pozitif ayrımcılığı kaldıracağız” dedi.

Coşkulu bir iftar programında yaptığı konuşması ile alkışlanan Başkan Fahri Kol, engelli aileleri ve çocuklara sürpriz bayram harçlığı ve hediyeler verdi.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ