logo

3 BİN KİŞİ ÖNÜNDE EVLENME TEKLİF ETTİ

3 BİN KİŞİ ÖNÜNDE EVLENME TEKLİF ETTİ

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde sahneye davet elden öğretmen Nadiye Özkan 3 bin kişi önünde evlenme teklifi aldı..

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ekibiyle katılarak öğretmenlerin gününü kutladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğin ilginç bir olaya sahne oldu.

Sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy’un konseriyle daha da renklenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Nadiye Özkan’ın 3 bin davetli önünde evlilik teklifi alması etkinliği daha da renklendirdi.

Geceye sanatçıların seslendirdiği neşeli şarkılar eşliğinde eğlenerek başlayan öğretmenler Bülent Ersoy’u beklerken Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Nadiye Özkan sahneye davet edildi. Daha sonra sahneye gelen Harun Tezol, etkinlikteki kalabalık önünde sahnede diz çöktüğü Nadiye Özkan’a evlilik teklifini yaptı. Müstakbel nişanlısı tarafından yapılan sürpriz karşısında bir süre şaşkınlık yaşayan öğretmeni Nadiye Özkan tezahüratlar eşliğinde evlilik teklifini kabul etti. Çiftin gecede yaşattıkı evlilik teklifi sürprizi salondan uzun süre alkış aldı.

Harun Tezol, “Ömrünün geri kalan kısmını benimle geçirmek ister misin?” sorusu ile öğretmenler gününde yaptığı evlilik teklifini “evet” cevabı ile kabul eden Nadiye Özkan için; “Ben öğretmenleri çok severim. Ama benim en çok sevdiğim öğretmen burada” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ