logo

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TÖRENLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TÖRENLE KUTLANDI

- Atasehir_zafer_30_agustos_0_kom30 Ağustos Zafer Bayramı, 94. yıldönümünde Ataşehir’de düzenlenen resmi törenle kurumlar adına Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zafer Bayramı olarak kutlanan ve 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 94.yıldönümü Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu ile gerçekleştirildi.

Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (32)

Ataşehir’deki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhamı Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin Atatürk anıtına kurumları adına çelenklerini sundular.

Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (35)

Saat 09:00’da başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü nedeniyle Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhamı Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin’in yanı sıra; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcısı Sinan Ayrancı ve Osman Korkmaz ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Ali Rıza Yıldırım ve ilçe yönetimi, Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş ve siyasi parti temsilcileri, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Semih Sadık Kayhan, Kalender Özdemir, Gül Coşkun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve şube müdürleri, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Belediye meclis üyeleri, Ataşehir Belediye Birim müdürleri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Mahalle muhtarları, muharip gaziler, STK dernek ve oda temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (24)

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümünde Ataşehir’de düzenlenen resmi törende Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ardından düzenlenen alternatif törende siyasi partiler, STK, dernek ve oda temsilcileri tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (4)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (11)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (13)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (18)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (19)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (21)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (31)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (33)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (34)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ